Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
ZooMaKaLovE Hosting
Yazar Mesaj
EceMTunceR
EceMTunceR

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 11
ZooMaKaLovE Hosting

Merhaba arkadaşlar. Açtığımız hosting sunucu barındırma hizmetlerini size tanıtmak istedim.

Tr local datacenterlarda barınan ve 9 çalışanı ile geceli gündüzlü destek hizmeti sağlayan hostumuzun fiyatlarıda oldukça cazipdir.

Kendini asıl olarak webtasarıma yönelten fakat bunun yanında domain ve hosting barındırma hizmeti de sunan websitemiz;
http://www.zoomakalove.com

(Websitemizi yeni tasarladık .Site tasarımı hakkında da yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... )
Evet

08-03-2008 10:29
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
GececiSezgin Ban!!
BlueHayat.Com Çoşalım Hade :)

Grup: Banlanmış
RE: ZooMaKaLovE Hosting

başarılar ama tasarımı ben beyenmedim daha güzel olabilirdi genede çalışmalarınız güzel yani görünüş önemli değildir destek önemlidir zaten

?
08-03-2008 10:33
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
yankee
Üye

Karma Puanı: 1

Birde birşeyi belirtmek istedim hosting fiyatları biraz pahalı olmuş..,Hayırlısı olsun..

08-03-2008 12:28
gezgin
L O R D

Karma Puanı: 1

bencede fiyatlar pahalı kaçmış.. tr lokasyon olmasından belki ama. bandwitler çok az..
tasarıma gelince sitenin üst kısmını çok beğendim ama alt taraflar sadece yazı olan kısımlar sade olmuş bana göre

08-03-2008 02:46
'ZeuS'
Yeni Üye
*

Karma Puanı: 0

Bence herşeyı ıle super.Nedenmı Bu adam tescilli coder aldııgınız hostlarda kesintisiz hizmet sunabılıyorsunuz full destek.sunuyor.Yınede kendınız bılırsınız.Ama tavsıyem 3 5 lıra daha fazla verıp neden saglam temız bır hostcu semıorsunuz? Gülücük

12-03-2008 02:45
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
EceMTunceR
EceMTunceR

Karma Puanı: 11

Tşk arkadaşlar yorumlarınız için

12-03-2008 02:47
OfisTech.Net
OFİSTECH

Karma Puanı: 0

başarılar ama bir bayan için zor bir iş diye düşünüyorum ;)

12-03-2008 03:00
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb