Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (32): « İlk < Önceki 27 28 29 30 [31] 32 Sonraki > En Son »
1 Oy - 5 Ortalama   Youtube MyCode(Yeni-Kullanışlı)
Yazar Mesaj
DisasTR
fulloyunindir.org

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 0
Cvp: Youtube MyCode(Yeni-Kullanışlı)

ya ben anlasam varya :D

12-01-2008 01:11
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
gnc_fb88
Acemi Üye
**

Statü: Çevrimdışı
RE: Youtube MyCode(Yeni-Kullanışlı)

Ya arkadaşlar kodu başarıyla ekledim düzgün çalışıyor fakat butona 2 kere tıklamak gerekiyor bende ilk tıkladığımda 1. kodu koyuyor butonun üstünde close tag yazısı çıkıyor ona tıklıyom 2.kodu ekliyor.Bir yerde hata mı var yoksa böylemi?

31-01-2008 02:11
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
c.stone
www.kalicido.com

Statü: Uzakta

gnc_fb88 Yazan:
Ya arkadaşlar kodu başarıyla ekledim düzgün çalışıyor fakat butona 2 kere tıklamak gerekiyor bende ilk tıkladığımda 1. kodu koyuyor butonun üstünde close tag yazısı çıkıyor ona tıklıyom 2.kodu ekliyor.Bir yerde hata mı var yoksa böylemi?

oluyor işte kodu hep kapat

22-02-2008 08:51
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
GandaLL
!!!!!!!!!!

Yah Bu Geleneksel Mycode Die Bisi Yok Bnde Msj Filtreleri/Özel Mykod Var Yardım!!!

08-03-2008 09:42
erdem_mycbu
Yeni Üye
*

bravoo valla hepsini okudum yok abi yok olmuyor hepsini yaptım yok banamısın demiyor şu 31 sayfanın hepsini satır satır okumadıysam adam değilim ben bu işten anlayanda adamın biraz öle acemide değilim yok geçende site çöktü sırf bunun yüzünden admin paneline giremedim function. global.php sorun çıktı silemedimde mybbden eklentiyi mahvoldu site neyse bükemediğin eli öpeceksin şimiden söylüyorum 1.2.12 kullanıcıları uğraşmasınlar olmuyor arkadaşlar

[youtube][/youtube] arasına her olasılıkları yazdım gönderdiyorum yazı şeklinde bana gösteriyo boş da çıkmıyo algılamıyor kodları sorun o zabazingoları eklemede ama düzgün ekledim büyük harf küçük harfine kadar her şeyi düzgünce ellede yazdım yok abi ayrıca icon u ekleyince ordaki iconlardada küçülmeler birbiri içine girmeler oldu Gülücük

Öptüm bileği bikkeree Gülücük size kolay gelsin host dan olacağınıda sanıyorum 1.2.12 lanet olsun valal bu versiyona hiç bir şeyle oturmu bi tane tema buldum ki sanmıyorum piyasada yok daha o temadan nasıl oturdu bende bilmiyorum ... neyse konu dağaldı sizi seviyorum beyler Gülücük ara sıra takip ederim Gülücük

adminimize ve kullanıcıara saygılarla Gülücük

En son düzenleme: 09-03-2008 07:08 erdem_mycbu.

09-03-2008 07:07
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
GececiSezgin Ban!!
BlueHayat.Com Çoşalım Hade :)

Grup: Banlanmış

erdem_mycbu Yazan:
bravoo valla hepsini okudum yok abi yok olmuyor hepsini yaptım yok banamısın demiyor şu 31 sayfanın hepsini satır satır okumadıysam adam değilim ben bu işten anlayanda adamın biraz öle acemide değilim yok geçende site çöktü sırf bunun yüzünden admin paneline giremedim function. global.php sorun çıktı silemedimde mybbden eklentiyi mahvoldu site neyse bükemediğin eli öpeceksin şimiden söylüyorum 1.2.12 kullanıcıları uğraşmasınlar olmuyor arkadaşlar

[youtube][/youtube] arasına her olasılıkları yazdım gönderdiyorum yazı şeklinde bana gösteriyo boş da çıkmıyo algılamıyor kodları sorun o zabazingoları eklemede ama düzgün ekledim büyük harf küçük harfine kadar her şeyi düzgünce ellede yazdım yok abi ayrıca icon u ekleyince ordaki iconlardada küçülmeler birbiri içine girmeler oldu Gülücük

Öptüm bileği bikkeree Gülücük size kolay gelsin host dan olacağınıda sanıyorum 1.2.12 lanet olsun valal bu versiyona hiç bir şeyle oturmu bi tane tema buldum ki sanmıyorum piyasada yok daha o temadan nasıl oturdu bende bilmiyorum ... neyse konu dağaldı sizi seviyorum beyler Gülücük ara sıra takip ederim Gülücük

adminimize ve kullanıcıara saygılarla Gülücük

plugin olanı var bunun Sayın Arkadaşım buşuna yormuşsun kendini editör.js yi editliyosun sadece onuda yapamassan profilimden gel ben yapim sana okadar sayfayı okudum diyosun yarıdan fazlası tşk dir bende 1.2.12 kullanıyorum neden bende hiç sorun yoq acemi değilim diyosun profosyonel hiç değilsin ben acemiyim ama az çok bildiğim var sen pluginine bak bunun olmassa ben yapacam sana yeterki nalet okuma emeğe saygı die bişi var http://www.bluehayat.com da kurulu baqda gör dicen config neden yoq karışdırma orasını ama ben koyarımda koydurmuyolar nese halledemezsen profilimden gel Gülücük

?
09-03-2008 09:35
hataylı
Üye

dediğin gibi yaptım ama hiç bi işe yaramadı:S

09-03-2008 12:18
hataylı
Üye

hatte senin örnek olarak verdiğin youtube linkinide dendim olmadı

09-03-2008 12:23
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb