Alımlar yakında yapılacaktır. Alımlarla birlikte başvuru kapanmayacaktır. Başvurular devam edecektir. Stajyer Moderatörlük hak kazanlanlar içerisinde belli bir süre sonra ya hepsi yada hakedenler Deneme Moderatör olacaklardır, bu arada Yeni Stajyerler alınacaktır. Deneme Moderatörlüğü sorunsuz bitirenler en nihayetinde Moderatör Yetkisini alacaklardır.
Maksat, sadece hakedenler ve gerçekten MyBB kullanıcılarına ciddi anlamda destek olabilecek kişilere yetki vermektir. Bu süreç içerisinde ve sonrasında seçilemeyen arkadaşların gücenmemesi dileğimizle.
saygılarla MD Yönetimi..
Yararlanılmayan bilgi, harcanmayan ve hiçkimseye hayrı dokunmayan define gibidir.
Hz. Muhammed (S.A.V)
Şu ana kadar yapılan başvurular arasında sonuçlar nerdeyse belli oldu.
Yarın tekrar gözden geçirmeler ve yönetimden tam oy alan kişilerin renginin değiştiğini görebilirsiniz.
Yönetim odasında yerleriniz ve moderatorluk alacagınız alanlarınıza kadar her şeyiniz belirlendi.
Yetkileri verilmeyenlerin cogu kurallara uymayan kişilerdir ilk mesajdaki, ve daha erken oldugunu dusundugumuz kişiler, bir dahaki basvurularda tekrar basvurabilirsiniz ve mesajlarınız incelenerek yonetime girebilirsiniz.
kimsenin darılıp kırılmaması dilegiyle. Stajyerlige alınmayanların sebepleri acıklanacaktır. Çoğunluk mesaj sayısı yetmeyenler ve flood yaparak mesajlarını arttıranlardan olusuyorki, mesajları birlestirilince 100 un altına dustuler incelemeler sonucu. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Herkese başarılar dilerim
Adınız Soyadınız : Emre Aknc Yaşınız : 16 Öğitim Durumunuz : Lise İnternete Başlama Tarihiniz : 2001 Bildiğiniz Web Dilleri : Html, PHP
Hafta içi : 18:00 - 23:00 Sabit Online. Hafta sonu : 13:00 - 24:00 Sabit Online.
Mesajlarıma Bakıldığında Destek Yönünden Az Olabilir ama MyBB ile İlgili Bilgimi Yeterli Buluyorum ve Destek Verecek Düzeyde Olduğuma İnanıyorum. İlerleyen Zaman Diliminde Bunu Göreceğinize İnanıyorum.
Adınız Soyadınız :Tevfik Oluz
Yaşınız :19
Öğitim Durumunuz :Üniversite-1,sınıf
İnternete Başlama Tarihiniz :2004
Bildiğiniz Web Dilleri hp, Html ,asp
Arno ben baki 3 müz birleştircektik mybbdestek de bu siteyi sonra biz baki ile çekildik arno devam etmişti forumları birleştircektik tutmaz dedik işte forum böle oldu