MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 2 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yeni Versiyon : Tube Video Gallery Plugin 1.3.1
21-04-2008, 11:42
RE: Yeni Versiyon : Tube Video Gallery Plugin 1.3.1
evet header kalıbının içine bir tane gif koydum ama ilginç birşey oldu internet explorerde linki görmezken firefox ta linki gösteriyor gifi kaldırdığımda ikisindede görüyor Gülücük
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
21-04-2008, 12:02
saolasın kardes eline saglık güzel olmus...
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
30-04-2008, 12:39
Artık plugin destek vermiyorum. kullanan herkese teşekkürler. ama yayınlamaya devam edecegim. http://mods.mybboard.com veya http://download.vitadin.net adresinden takip edebilirsiniz...
30-07-2008, 05:57
Çok teşekkür ederim bende indirdim kurdum sorunsuz çalışıyordu 8 tanede video yükledim sonra bir bastım açılmaz oldu ana sayfada videoya tıklıyorum hiç bir işlem yok.Sonra ftp ye gittim read.php yi açtım bir baktım içi bomboş sildim yenisini attım gene bomboş komple hepsini sildim şimdide ftp den atamıyorum dosyaları atamıyor php leri atıyorum içi boş gidiyor valla bir anlam veremedim bedava hostta örnek sitem de normal çalışıyor.
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
30-07-2008, 12:30
öncelikle çok teşekkürler güzel plugin fakat videolar açılmıyo doğru düzgün senin sitendeki deneme videosuna baktım izleseneden yüklediğin o da açılmıyo :S
30-07-2008, 01:06
(30-07-2008 05:57 )mosmankoc demiş ki  Çok teşekkür ederim bende indirdim kurdum sorunsuz çalışıyordu 8 tanede video yükledim sonra bir bastım açılmaz oldu ana sayfada videoya tıklıyorum hiç bir işlem yok.Sonra ftp ye gittim read.php yi açtım bir baktım içi bomboş sildim yenisini attım gene bomboş komple hepsini sildim şimdide ftp den atamıyorum dosyaları atamıyor php leri atıyorum içi boş gidiyor valla bir anlam veremedim bedava hostta örnek sitem de normal çalışıyor.

Benim sorunum hosttanmış hiç bir problem yok gayet güzel çalışıyor. teşekkürler
Mesaj Önizleme 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb