- Kategoriler halinde düzenlenmiş program arşivi
indirnet.org - 500 Mb Hosting
10 GB Trafik
Yıllık : 30 YTL
dinamithosting.com - iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
oqtr.com - MYBB Kurmaya Uygun
Ücretsiz Kurulum
Turhost.com
![]() |
Yeni Versiyon : Tube Video Gallery Plugin 1.3.1
|
![]() |
|
21-04-2008, 11:42
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni Versiyon : Tube Video Gallery Plugin 1.3.1
evet header kalıbının içine bir tane gif koydum ama ilginç birşey oldu internet explorerde linki görmezken firefox ta linki gösteriyor gifi kaldırdığımda ikisindede görüyor
|
|||
|
21-04-2008, 12:02
|
|||
|
|||
|
saolasın kardes eline saglık güzel olmus...
|
|||
|
30-04-2008, 12:39
|
|||
|
|||
|
Artık plugin destek vermiyorum. kullanan herkese teşekkürler. ama yayınlamaya devam edecegim. http://mods.mybboard.com veya http://download.vitadin.net adresinden takip edebilirsiniz...
|
|||
|
30-07-2008, 05:57
|
|||
|
|||
|
Çok teşekkür ederim bende indirdim kurdum sorunsuz çalışıyordu 8 tanede video yükledim sonra bir bastım açılmaz oldu ana sayfada videoya tıklıyorum hiç bir işlem yok.Sonra ftp ye gittim read.php yi açtım bir baktım içi bomboş sildim yenisini attım gene bomboş komple hepsini sildim şimdide ftp den atamıyorum dosyaları atamıyor php leri atıyorum içi boş gidiyor valla bir anlam veremedim bedava hostta örnek sitem de normal çalışıyor.
|
|||
|
30-07-2008, 12:30
|
|||
|
|||
|
öncelikle çok teşekkürler güzel plugin fakat videolar açılmıyo doğru düzgün senin sitendeki deneme videosuna baktım izleseneden yüklediğin o da açılmıyo :S
|
|||
|
30-07-2008, 01:06
|
|||
|
|||
(30-07-2008 05:57 )mosmankoc demiş ki Çok teşekkür ederim bende indirdim kurdum sorunsuz çalışıyordu 8 tanede video yükledim sonra bir bastım açılmaz oldu ana sayfada videoya tıklıyorum hiç bir işlem yok.Sonra ftp ye gittim read.php yi açtım bir baktım içi bomboş sildim yenisini attım gene bomboş komple hepsini sildim şimdide ftp den atamıyorum dosyaları atamıyor php leri atıyorum içi boş gidiyor valla bir anlam veremedim bedava hostta örnek sitem de normal çalışıyor. Benim sorunum hosttanmış hiç bir problem yok gayet güzel çalışıyor. teşekkürler |
|||
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() |