Öncelikle destek sistemimiz mevcuttur.! Bu konuda müşterilerimize sorabilirsin. Müşteri paneline üye olan müşterilerimize destek (ticket) sistemi açıktır. Bu (1)
Bizim sunucuda 42 Domain barınmıyor 4 Farklı ns adresi bulunmaktadır. Bu ns adreslerinin 1 ine bakıp öyle konuşmaktasın bu (2)
Sistemdeki açıklardan ise VİZRA adlı muhasebe sistemi vardır bilmem bilirmisin o sistem geçici olarak kullanılmaktadır. AWBS Lisansımız alınmış kurulum ve tasarım aşamasındadır. buda (3)
Firma olmadığımız konusundaki yorumun ise Faaliyet Belgemiz mevcut Bir şirketin Alt yapısında barınmaktayız bu (4)
Sizi bu yanlış yorumlardan dolayı mahkemeye vermemem için tek bir neden söyleyin ! (5)
İrcd Barındırdığımızı söylemişsiniz ircd ile hosting normal sunucuda değildir (6)
Kim olduğunuzu söylemediğiniz Taktirde veya mesajı açıklığa kavuşturmadığınız taktirde Mybbdestek yönetiminden ip adreslerinizi alıp mahkemeye vermememiz için tek bir neden söyleyiniz.!
İlginize Teşekkürler.. Yelhosting İnternet Hizmetleri / Barış
Sayın Arkadaşım ben daha yeni sayılırımda bende alcam bişi sorcam yalnız siz linux sunuz ama ben microsoft kullanıcııyım bişi değişirmi hem bu domain de falan linux ne oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim bende almayı düşünüorum host
slm arkadaşlar bende okula bir forum sitesi hazırlamayı düşünüyorum arkadaşlarla topladığımız harçlıkları biriktirerek açıcaz ondan ince eliyip sık dokuyoruz ben bikaç yere baktım yelhosting aklıma yattı sizede bi sorayım dedim nede olsa ilk işim sizce ansıl bir site güvenilirmi? bide arkadaşlar bana Yer sağlayıcı faaliyet belgesi den bahsetti yelhostingin böle bi belgesi varm ı?