Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (10): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Sonraki > En Son »
YBFRSS otomatik Sitemap Modları
Yazar Mesaj
Sir_Night
МйББ Поддержка Турция

Grup: Moderatör
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 8
Cvp: YBFRSS otomatik Sitemap Modları

Valla heralde doğru yaptım online kullanıcılar kısmında googlebot çıktı

10-08-2007 09:06
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
tamupro Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

Heh anladım
herkese teşekkürler

10-08-2007 09:23
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sir_Night
МйББ Поддержка Турция

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 8

ya birader her şeyi anladım da header dan link ver demişsin orayı çözemedim.onuda bi anlatsan sana zahmet

15-08-2007 02:38
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
conamss
Üye

Grup: Üye
Karma Puanı: 0

emeğinize sağlıok

07-10-2007 07:57
andyou
O Bir Ki Üç

Karma Puanı: 2

Öncelikle Arno Teşekkürler Yardımların İçin Kıymetini Bilip Kullanan Hasat Toplamaya Başlamıştır Zaten Şuan 89000 indexli Sayfam Mevcut

Sir_Night Yazan:
ya birader her şeyi anladım da header dan link ver demişsin orayı çözemedim.onuda bi anlatsan sana zahmet

@ sir

şablonlar dan headerinclude düzenleyerek içine uygun bir yere

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="üyeler" href="ybfrssuid.php">
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Konular" href="ybfrsstid.php">
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Forumlar" href="ybfrssfid.php">

Eklemende Yarar Var Google + Diğer Arama Motorlarına yardımcı olursun

Onlarda Sana Yardımcı Olur ;)

Aslında Mybb Seo Konusunda Çok Yetersiz Ben Kendi Sitemi Adam Ettim Bunları Paylaşmakta İsterdim Ama Bu Konu Rağbet Görmeyince Şevkim Kırıldı ...

08-10-2007 11:00
tamupro Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

çok teşekkürler...

siten kapamış ...

21-10-2007 11:23
Sersery
İşsiz Webmaster :)

Karma Puanı: 0

şöyle bir hata aldım:

Warning: main(./global.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/warrockturk.com/httpdocs/ybfrssfid.php on line 18

Fatal error: main(): Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/vhosts/warrockturk.com/httpdocs/ybfrssfid.php on line 18

Açıkçası Anlatılanlardan Hiçbirşey anlamadım.bu işlerde yeni sayılsamda çok zor gibi gözüken pluginleri eklentileri bile max. 2-3 günde çözüp siteme ekledim.ama bunu yarımda olsa yapamadım.
Adım adım, detaylı ve mümkünse gereken yerlerde resimli şekilde anlatılsa daha kalıcı ve yararlı olur diye düşünüyorum

Yaptıklarım;

dosyayı indirdim, 3 ünüde yolladım, erişmeye çalıştığımda üstteki hata geldi..
bunlardan başka birşey yapamadım çünkü anlamadım..Ne Yapmam gerektiğini dediğim gibi ayrıntılı ve adım adım anlatabilirseniz çok iyi olur çünkü sitem yaklaşık 6 aydır var, 8000 sayda indexlenmiş..rakip sitede bizden daha az konu ve mesaj var ama 40000 sayfa indexlenmiş..Her konuda onları geçtik ama bir türlü google da istediğimiz yere gelemedik umarım vereceğiniz çözüm yolu bana derman olur.Şimdiden teşekkürler

22-10-2007 12:01
andyou
O Bir Ki Üç

Karma Puanı: 2

Warning: main(./global.php): failed to open stream: No such file or directory in

Burada Diyor Ki ;

global.php Dosyasını Bulamadım Modları Lütfen Forumun Kurulu Olduğu Dizininize Atın

Hala Hata Alırsanız Buraya Yazın ...

26-10-2007 01:26
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars