Bildiğiniz gibi yapılan temalar çalındı dağıtıldı zaten bu ve bunun gibi olaylar nedeniyle arno ve blackinci bırakma kararı aldı. Buyüzden sade bir tema yapmak istiyorum. Kimsenin gözüne batmasın..
SEOTurkey.Net - SEO Teknikleri, İpuçları, Makaleler
bence şu an için moderatör almaya gerek yok.. dedektifin dediği gibi moderatör olacak kişilerin güvenilir olması gerekir..şu an dan itibaren herkesin yani bu foruma gönül verenlerin bir moderatör gibi çalışması ve herkes bildiği konularda yardım etmesi gerekir. bunun için moderatör olmaya gerek yok.illaki desteği yönetimden beklememeli bildiğimiz şeyleri paylaşmalıyız...
bence şu an için moderatör almaya gerek yok.. dedektifin dediği gibi moderatör olacak kişilerin güvenilir olması gerekir..şu an dan itibaren herkesin yani bu foruma gönül verenlerin bir moderatör gibi çalışması ve herkes bildiği konularda yardım etmesi gerekir. bunun için moderatör olmaya gerek yok.illaki desteği yönetimden beklememeli bildiğimiz şeyleri paylaşmalıyız...
çok güzel açıklamışşsın herkes bildiğinipaylaşmalıdır
Telekomünikasyon Kurumu Faaliyet Belgesi No: 180
Msn Satış ve Pazarlama : info@ofistech.net
7/24 Destek İçin : http://www.ofistech.net [Ticket Sistemini ve İletişim Sayfalarını Kullanarak 7/24 Destek Alabilirsiniz.]
hayırlı olsun baybars
öncelikle yenilikler hos
ama arno ve blackincinin bırakması üzücü bir durum ki
suan yasadıkları gercek hayttada oluyor ve daha acı oluyor
bence bu tür seylere alısılmalı ve pes edilmemeli diye düsünüyorum.
her seyin hayırlı olsun
suan elimde bir tema var contra kabul ederse bu temayı hediye etmek isterim
ama calıstıgımdan dolayı fazla giremiyorum ve kısıtlı bir zamanda ayarlamaya calısırım
eger uzun sürersede kusura bakmasın(tabi isterse)
iyi günler
Sayın arkadaşım ben zaten beni mod yapın demedim sadece şartları sordum ve ben zaten bildiğim konularda elimden geldiğince yardımcı oluyorum ayrıca dedektif beni tanıyor o arno ve blackini gittiği için istememek gerektiği sölemiş ben zaten istemedim sadece sordum ne yapmak gerekir diye okuduğunuzu çarpıtmayalım arkadaşlar kötü bir niyetim yoq sadece sordum alınacak mı vs dedim neyse
hayırlı olsun baybars
öncelikle yenilikler hos
ama arno ve blackincinin bırakması üzücü bir durum ki
suan yasadıkları gercek hayttada oluyor ve daha acı oluyor
bence bu tür seylere alısılmalı ve pes edilmemeli diye düsünüyorum.
her seyin hayırlı olsun
suan elimde bir tema var contra kabul ederse bu temayı hediye etmek isterim
ama calıstıgımdan dolayı fazla giremiyorum ve kısıtlı bir zamanda ayarlamaya calısırım
eger uzun sürersede kusura bakmasın(tabi isterse)
iyi günler
Öncelikle sağol. Bende pes edilmemesinden yanayım ancak onlar için biraz ileriye gitti galiba. Tema konusunda henüz birşey diyemiyeceğim bir kaç gün içinde belli olur kararım..
SEOTurkey.Net - SEO Teknikleri, İpuçları, Makaleler