Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Anket: Xpmi Vistamı?
Xp
Vista
[Sonuçları Göster]

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (6): « İlk < Önceki 1 2 3 4 [5] 6 Sonraki > En Son »
Xp Mi Vista Mı ?
Yazar Mesaj
ZALAZULA
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 3
RE: Xp Mi Vista Mı ?

Xp en iyisi Gülücük Gecen bi arkadaşta benim USB yi taktık Program çalıştırcaz görmedi Vista diye :D

11-05-2008 04:46
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
death29
BuRsASaHiL

Karma Puanı: 0

vista çok çok iyi xp ye göre ama vista daha tam oturmadığı için bazı sorunlar veriyor

11-05-2008 04:56
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
c£ngizci_gökh@n
Üye

Karma Puanı: 1

vista hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarda beğenmedi onun iiçin xp Gülücük

11-05-2008 05:01
Aftermath
ERG

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4

tabiki xp... vista kadar lanet bi işletim sistemi olamaz gereksiz kasınçlıkları var.. bikere sistemin kendisi kasınç... orjinal vistamı silip korsan xp'me geri döndüm çok mutluyum... vista resmen bilgisayarın ömrünü yiyor... core 2 duo işlemcim 200gb harddisk 2gb ram 8600gs ekran kartı ama vista sağolsun herşey geç açılıyor ve yavaş işliordu...

11-05-2008 05:19
ßaHaDıR28
||_KAPLAN_||

Karma Puanı: 1

Vista yüklemiştim.Ama Xp ye geri dönmem çok sürmedi.Vistadan herkes şikayetçi geçen gün bi haber sitesinde : "Xp nin fendi Vistayı yendi..." adlı başlıkla Vistanın sevilmediği anlatılıyordu:D

K
11-05-2008 05:25
Aftermath
ERG

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4

cut_lee_amm Yazan:
Xp'yi işaretleyenlerden kaç kişi acaba vista'yı denedi de, karar verdi acaba?
Burada gelen yorumlara göre xp işaretlenmiş genel olarak, ama şunu da unutmayın ki Microsoft, xp'nin sorunlu bir yazılım olduğunu kabul etmiştir, şu anda xp kullanmama rağmen vista'yı işaretledim. Bana sorarsanız sistem olarak çok daha güçlü, xp onunla yarışamaz bile.

Haa kullanmayı bilmeyen arkadaşlar için bu gelişmiş sistem sorun olabilir, ancak biraz kurcaladığınızda görürsünüz ki korkulacak birşey değildir.
Veya bir arkadaş donanımı düşük özelliklere sahip olduğundan dolayı vista alehine bir yorum yazmış, eğer ki sizin donanım'ınız düşük ise bunda vista'nın ne suçu var? Bu nedenle vista kötü bir işletim sistemi mi oluyor? Mybb 4.0 çıktığında php5 gerekecek diye okumuştum, php4.4 vs. olanlara göre mybb kötü mi oluyor o halde?

Artık sıkıldım xp'nin basit ve saçma sapan hatalarından, ancak hala kullanıyorum, orjinal vista cd'si elimde olmadığı için.

Not: Belirttiğimgibi sistem gereksiniminin yüksek olması o işletim sisteminin kötü olduğunu göstermez, bu sizin teknolojiye ayak uyduramadığınızı gösterir ...

ya öylemi ?

ozaman pardus kur bakalım ne göreceksin ben pardus ve xp'yi aynı anda kullanıyorum...
grafik olarak pardusa bak bakalım vistadan ne eksiği var ?
onuda geçelim zamanı gelecek microsoft vistanında sorunlu bi sistem olduğunu kabullenecek...
pardus kullan güvenlikmi hızmı hepsini aynı anda sonuna kadar yaşa... özellikle sadece internete girmek için bilgisayarı açıyorsam kesinlikle pardusla açıyorum... ama tabikide oyun program kurarken çok kez uyumsuzluk sorunu yaşıyorsun ( vistadan da fazla ) ayrıca nerdeyse her iki günde bir güncelleme yapmak zorundasın ve msdosa tanıdık olmalısın...

bi arkadaş sölemiş çokta doru sölemiş bişey yüklicem 30kere izin istiyor ? bumudur güvenlik ? kendimizi kandırmayalım microsoft vistayı çökertecek ve yeni sistemini satabilecek sorunları tekrar piyasaya sürecek tekrar paralar kasalarına akacak.. ben zaten işin grafiğinde değilim xp'dede windows klasik temasını kullanıyorum... çünkü ben bilgisayarın gücünden sonuna kadar faydalanmak isteyen biriyim işletim sistemin grafiksel artıları beni hiç bağlamıyor..

ayrıca bunun teknolojiye yakınlık-uzaklıkla hiç ama hiç bir alakası yok.. kaldıki burda bu konuya cevap verenlerin çoğunun sitesi var günün büyük bölümünü bilgisayar başında geçiriyor bişekilde burdaki herkes teknolojiye gayet yakın...

hatta tam aksine teknolojiyle alakası olmayanlar gidip vistayı alıyor... neden ? en son çıkan vista en iyiside vistadır mantığıyla.. - notebook veya hazır sistem alanlara mecburen vista kasılmış oluyor orası başka...

son teknoloji her zaman en iyi teknolojimidir ? öyle bişey yok ne yazıkki...

En son düzenleme: 11-05-2008 05:36 Aftermath.

11-05-2008 05:28
themem
MybbDESTEK

Grup: Admin
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 13

Aftermath sana katılıyorum kesinlikle :D yada imkanı olanlar benim gibi yapın hiç basınız agrımasın derim :
Hard diskinizi en az 5 parcaya bolun, 3 ü sistem için. XP, Vista ve Linux kurun.
Hangisi işinize geliyorsa onu acın derim :D
XP için service pack 3 ü kurun derim,
Vistada da bilisayarınıza hangisi uygunsa o sistemi kurun.
Linux / pardus ise ayrı bi alem, cok güzeller cidden.

Bu arada sistemim: ASUS P5E3 X38 DDR3 anakart, 2.6 GHz C2DUO 800MHz 2MB 64BIT işlemci, 1 Gbram 8600GT ekran kartı, 6 gb ram, 500 gb harddisk :D 1 ekran kartı daha ve 2gb daha ram alsam alacak bişeyim kalmıcak Thermaltake çelik kasaya Güzel

En son düzenleme: 11-05-2008 05:45 themem.

11-05-2008 05:37
N@RKQZ
TrFrm.OrG

Karma Puanı: 3

ben xp sp2 kullanıyorum pc me en uygunu da bu.. memnunum..

11-05-2008 05:49
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars