Anket: Xpmi Vistamı?
Xp
Vista
[Sonuçları Göster]

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Sayfa (6): « İlk < Önceki 1 [2] 3 4 5 6 Sonraki > En Son »
Xp Mi Vista Mı ?
Yazar Mesaj
AoRGuN
Alfo - Turkish RAP

Grup: Admin
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 28
Cvp: Xp Mi Vista Mı ?

Şimdilik XP...

if (use($mybb_1_4)) cry();

Kişisel Blogum, Hakkımda Her şey, TIKLA!
Video İzle... Yorumunu Oku... Yorumla...
BlogEkstra | Blog Destek | Blogspot, Blogcu...
BloggerDestek

24-11-2007 11:01 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
emrebursali_2
Www.AybenFanClub.CoM

Grup: Üye
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 6

xp neden mi?
Vista şu an yeni olduğu için birçok hatalar veriyor (oyun yüklerken vs.)
Ama xp oturmuş bir sistem ve sorunsuz bir şekilde...
Birde vista fazla özellik istiyor.

http://Www.AybenFanClub.Com
24-11-2007 11:08 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
madcrazy
Webmaster.

Karma Puanı: 8

yeni aldığım laptop da orjinal vista kurulu ve gördümki gereksiz ne varsa koymuşlar dosyayı taşırken bile 4 defa izin vermeniz gerekiyo sadece grafikleri güzel ve berbat bi sistem xp rullz xp de vista teması kullanıyorum 1e 1 aynı grafikler var ve kasmıyor :D

Full Oyun İndir

sXe İnjected 4.9

24-11-2007 11:43 AM
nayhki
Mesajcı Üye

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 6

evet vista çok kötü yani arkadşaın bilgisayarına winzip felan kuramadık pes 2008 kuramadık microsofttan ümidimi kestim zaten vistayı görünce Gülücük

.
24-11-2007 11:45 AM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
KaRaMaSkE
MyBBDestek Maskesi

Karma Puanı: 7

bencede xp

Uzakta
sxe 5.0
dizi izle
24-11-2007 11:50 AM
yemudira
Forever MD

Karma Puanı: 26

microsoft uzmanlık alanını değiştirdi oyun ve programa attı kendisini
mükemmel oyun grafikleri vs hazırlıyorlar piyasaya taşıyacak sistemin oturmasını bekliyorlar diye biliyorum seneye microsoft oyun sektöründe ve yazılım (java,c programlama yardımcıları gibi) patlama yapacak :D
ama işletim sistemlerinden umudu kesin sadece xp 7 diye bişey çıkıcak 2011 de yanılmıyorsam ama tarihini 2008 e alabilirlermiş bi onda patlama yapabilir ama yine sanmıyorum:D

24-11-2007 12:09 PM
Batur
Admin

Grup: Admin
Karma Puanı: 87

Xp en stabil denilebilecek MS yazılımı bence.
Vista da görselliğe çok önem verilmiş. Çok fazla grafik kullanılmış, bu da sistemin yavaşlamasına neden oluyor.

Biçok sistemde maalesef yavaş çalışan bir sistem. Birçok donanım üreticisi yeniden driver geliştirmek zorunda kalıyor. Çünkü elimizdeki birçok donanım yüklemesinde sorun yaşabiliyoruz.

Vistanın en basit versiyonunun kurulumundan sonra sürücüye baktığınızda diskten 16 gb gibi bir yer yemiş olacak. ben tutmadım bu vistayı. Şimdilik XP bence en iyisi....

Yararlanılmayan bilgi, harcanmayan ve hiçkimseye hayrı dokunmayan define gibidir.
Hz. Muhammed (S.A.V)

Güncelleme Nasıl Yapılır? Upgrade.php
MyBB 1.2.12 Tam Türkçe Paketi Final
.htaccess Kullanımı ve İpuçları
MyBB Forum Kurulumu
Yönlendirme Yemiş Sitenizi Kurtarmak

24-11-2007 12:13 PM
cut_lee_amm
Üye

Karma Puanı: 4

Xp'yi işaretleyenlerden kaç kişi acaba vista'yı denedi de, karar verdi acaba?
Burada gelen yorumlara göre xp işaretlenmiş genel olarak, ama şunu da unutmayın ki Microsoft, xp'nin sorunlu bir yazılım olduğunu kabul etmiştir, şu anda xp kullanmama rağmen vista'yı işaretledim. Bana sorarsanız sistem olarak çok daha güçlü, xp onunla yarışamaz bile.

Haa kullanmayı bilmeyen arkadaşlar için bu gelişmiş sistem sorun olabilir, ancak biraz kurcaladığınızda görürsünüz ki korkulacak birşey değildir.
Veya bir arkadaş donanımı düşük özelliklere sahip olduğundan dolayı vista alehine bir yorum yazmış, eğer ki sizin donanım'ınız düşük ise bunda vista'nın ne suçu var? Bu nedenle vista kötü bir işletim sistemi mi oluyor? Mybb 4.0 çıktığında php5 gerekecek diye okumuştum, php4.4 vs. olanlara göre mybb kötü mi oluyor o halde?

Artık sıkıldım xp'nin basit ve saçma sapan hatalarından, ancak hala kullanıyorum, orjinal vista cd'si elimde olmadığı için.

Not: Belirttiğimgibi sistem gereksiniminin yüksek olması o işletim sisteminin kötü olduğunu göstermez, bu sizin teknolojiye ayak uyduramadığınızı gösterir ...

24-11-2007 12:49 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle