xp neden mi?
Vista şu an yeni olduğu için birçok hatalar veriyor (oyun yüklerken vs.)
Ama xp oturmuş bir sistem ve sorunsuz bir şekilde...
Birde vista fazla özellik istiyor.
yeni aldığım laptop da orjinal vista kurulu ve gördümki gereksiz ne varsa koymuşlar dosyayı taşırken bile 4 defa izin vermeniz gerekiyo sadece grafikleri güzel ve berbat bi sistem xp rullz xp de vista teması kullanıyorum 1e 1 aynı grafikler var ve kasmıyor
microsoft uzmanlık alanını değiştirdi oyun ve programa attı kendisini
mükemmel oyun grafikleri vs hazırlıyorlar piyasaya taşıyacak sistemin oturmasını bekliyorlar diye biliyorum seneye microsoft oyun sektöründe ve yazılım (java,c programlama yardımcıları gibi) patlama yapacak
ama işletim sistemlerinden umudu kesin sadece xp 7 diye bişey çıkıcak 2011 de yanılmıyorsam ama tarihini 2008 e alabilirlermiş bi onda patlama yapabilir ama yine sanmıyorum
Xp en stabil denilebilecek MS yazılımı bence.
Vista da görselliğe çok önem verilmiş. Çok fazla grafik kullanılmış, bu da sistemin yavaşlamasına neden oluyor.
Biçok sistemde maalesef yavaş çalışan bir sistem. Birçok donanım üreticisi yeniden driver geliştirmek zorunda kalıyor. Çünkü elimizdeki birçok donanım yüklemesinde sorun yaşabiliyoruz.
Vistanın en basit versiyonunun kurulumundan sonra sürücüye baktığınızda diskten 16 gb gibi bir yer yemiş olacak. ben tutmadım bu vistayı. Şimdilik XP bence en iyisi....
Yararlanılmayan bilgi, harcanmayan ve hiçkimseye hayrı dokunmayan define gibidir.
Hz. Muhammed (S.A.V)
Xp'yi işaretleyenlerden kaç kişi acaba vista'yı denedi de, karar verdi acaba?
Burada gelen yorumlara göre xp işaretlenmiş genel olarak, ama şunu da unutmayın ki Microsoft, xp'nin sorunlu bir yazılım olduğunu kabul etmiştir, şu anda xp kullanmama rağmen vista'yı işaretledim. Bana sorarsanız sistem olarak çok daha güçlü, xp onunla yarışamaz bile.
Haa kullanmayı bilmeyen arkadaşlar için bu gelişmiş sistem sorun olabilir, ancak biraz kurcaladığınızda görürsünüz ki korkulacak birşey değildir.
Veya bir arkadaş donanımı düşük özelliklere sahip olduğundan dolayı vista alehine bir yorum yazmış, eğer ki sizin donanım'ınız düşük ise bunda vista'nın ne suçu var? Bu nedenle vista kötü bir işletim sistemi mi oluyor? Mybb 4.0 çıktığında php5 gerekecek diye okumuştum, php4.4 vs. olanlara göre mybb kötü mi oluyor o halde?
Artık sıkıldım xp'nin basit ve saçma sapan hatalarından, ancak hala kullanıyorum, orjinal vista cd'si elimde olmadığı için.
Not: Belirttiğimgibi sistem gereksiniminin yüksek olması o işletim sisteminin kötü olduğunu göstermez, bu sizin teknolojiye ayak uyduramadığınızı gösterir ...