Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

WYSIWYG bilinmeyen bir hata oluştu
Yazar Mesaj
kaya_577
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
WYSIWYG bilinmeyen bir hata oluştu

merhaba
ben WYSIWYG Rich Text Editor (Build-in BBCode Editor) MyBB 1.2.3 için
i kurduktan sonra oluşan
bilinmeyen bir hata oluştu hatasına çözüm varsa arkadaslarımın burda paylaşmasını istiyorum
paylaşan arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

MaksiForum.Org
03-05-2008 03:19 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
kaya_577
Acemi Üye
**

Karma Puanı: 0
RE: WYSIWYG bilinmeyen bir hata oluştu

Yokmu bi cevap?

MaksiForum.Org
03-05-2008 06:06 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Gang$ta
TurkishWarez

Grup: Deneme Moderatör
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 6

ben eklentiyi kaldır dostum ileride başın daha da ağrır.Hata oluşmasının sebebide kalıplarda yaptığın oynamalar.

Özel Mesaj İle Yardım İstemeyiniz.Destek için forumlarımızda soru sorabilirsiniz.
03-05-2008 07:14 PM
arachnanthe
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 6

bak Sayın Arkadaşım tecrübemizden yararlan bu eklenti ilk cıktığında kuranlardanım simdide bin pişmanım bu eklentiyi kurmayı yolun basında iken kaldırın ilerde daha büyük sorunlarla karsılacacaksınız forumunuzu güncelemek için 50 takla atacaksınız kaldırayım deseniz bi bakmısınız 20000 mesaj var hepsini silmeniz lazım

her seferinde sölüyorum kurmayın yolun basında olan yeni kuranda kaldırsın bi avantazı resimleri kopyala yapıstır onun dısında sorunları saymakla bitmiyor

hepimizbiriz.com
03-05-2008 07:19 PM
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle