Cvp: webmaster33 Adlı Üyemiz 1 Günlük Ceza Almıştır.
arkadaşıma soru soraysım geldi hani konuların altında rapor et diye bir şey var acaba o ne işe yarıyor bunu bence çok işi düşünsün eğer baktın kimse cevap vermiyor(görmemişse) o butona basarak modlara mesaj gönderebilirsin ki cevabsız konun kalmasın;)
rapor et butonu nun ne işe yaradığını düşün;)
Ya kırılcak edilcek birşey yok. Adam gibi yorum yazana adam gibi cevap veriyoruz. Mybb.gen.tr diye site açtık geyik orada dönsün bizde burada yardımımızı edelim diye. Nitekim o sitede etkin olamama sebebimde burada gördüğüm konulara cevap vermekten, utf scriptiyle uğraşmamdan ve saçma salak olaylar yaratan adamlar yüzündendir. Konudan haberim var ve bunun gibi bir sürü teklif geliyor. Ben siteyi açmayı düşündüğümde neler yapabileceğimi zaten düşünüp karar verdim. Seo yarışması yapalım demek kolay. Kim geliyorda ben sponsor olayım seo yarışması yapalım diyor? Hiç kimse. Kendim parayı nereden bulayım? Bende düşündüm seo yarışması da yaparım ama ilk önce reklam geliri elde etmem lazım. Ama siteyle ilgilenemiyorum. Ayrıca madem yeri geldi şunu da söyleyeyim. Yapılan teklif mybbdestek ile ilgili değil. O zaman nasıl oluyorda cevap verilmiyor diye bu site suçlanıyor? İki sitenin de sahibi olmam iki siteyle de eşit derecede ilgilenmem anlamına da gelmiyor.
Biz insanlara msnden en ufak detayına kadar seoyu nasıl yaptığımızı paylaşalım adam gelsin cevap alamıyorum diye haykırsın sonra da ben yorum yapıyordum. Doğru düzgün yorumlar yapalım. Ben gece 12de başlayıp sabahın 8ine kadar davut abiyle birlikte mybb daha da ilerlesin diye kod yazayım adamın teki gelsin 1 saat içinde konu kilitlenmedi diye bok atsın. Kapatayım madem siteyi herkes bulduğu siteden desteğini alsın. Bakalım kaç saatte cevap veriliyor kaç saatte konu kilitleniyor görelim.
Arkadaşlar gerek yok bunlara. Sonuç olarak burası, eklentiler ile geliştirilebilen ücretsiz bir forum sisteminin gelişmesine yardımcı olmak ve kullanıcıların sorunlarına destek vermek için açılmış bir site.
Chris Boulton ve ekibi tarafından kodlanan mybb, güvenlik güncelleştirmeleriyle ve yeni versiyonlarıyla yoluna devam etmektedir. Biz gönüllü destekçiyiz. Mybb için destek vermek bir grubun veya kişinin tekelinde değil. Hele hele admin veya moderatörün hiç değil. Dolayısıyla sizlerde öğrendiklerinizi paylaşabilir ve bilmeyenlere yardımcı olabilirsiniz. Öyleki mesaj sayısı fazla olup yardımcı olduğu konu sayısı çok az olan kişiler var. Sorulan sorunun yanıtını bildiği halde nasıl olsa bu sitenin yöneticileri var onlar cevaplasın şeklindeki bir yaklaşım oldukça yanlış. O halde siz mybbsevenler birlik olup verilen desteğe köstek değil destek olunuz.