http://www.Warez-TURKEY.org
Ciddi alıcılar haXan2000@gmail.com adresine mail atsınlar.
Altı üstü zaten 20YTL bir para istiyorum host veriyim domain vereyim takas yapalım şu siteyi veriyim falan kabul etmiyorum.
İş Bankası Garanti Bankası Yapı Kredi bankasına 20 YTL havale/eft çekilecek.Rapidshare account veriyim başka internet accountu vereyim KABUL ETMİYORUM.Çok lazımsa ben size RapidShare hesabı vereyim...
Site 1 yaşında ilgilenemiyorum herşeyiyle satılık domain host içerik hepsi dahil 20 YTL istiyorum..Domain yeni kayıt edildi 11 ay daha süresi var hostunda tahminen 1-2 aylık bir zamanı var.Sadece database sadece domain falan gibi sorular sormayın tümüyle satıyorum.20 YTL verin ister Database i kullanın ister Domaini kullanın ister tümüyle kullanın...
Pazarlık yada takas teklif etmeyin.
MSN kullanmıyorum ama çok ihtiyaç olursa mail ile MSN adresinizi yollayın ekleyim.Abuk sabuk sorular sormak için yada alıcam ama şunu bekliyorum onu bekliyorum kıldı tüydü uğraştırmayın !
Anlaştık yarın aktarıcam öbür gün parayı aktarıcam gibi durumları ciddiye almıyorumn...Parayı yarın aktarıcam satma kimseye deseniz dahi 5 dakika sonra hesabıma havale geçen birisine siteyi satarım !
Hesap Numaralarım :
Hakan ÜNVERDİ | İş Bankası: İzmir/Konak Şb. (3400) 2452967
Hakan ÜNVERDİ | Garanti Bankası : Tekirdağ/Çorlu Şb. 45-6670983
Hakan ÜNVERDİ | Yapı Kredi Bankası : Manisa/Merkez Şb. 63459657