|
vbulletin stil; postibtte kullanıcıya mail,mesaj vs; açılır pencere...
|
| Yazar |
Mesaj |
separate
foraminifera

Grup: Üye
Statü:
Karma Puanı: 0
|
vbulletin stil; postibtte kullanıcıya mail,mesaj vs; açılır pencere...
1) functions_post.php'de
if($post['userusername'])
{ // This post was made by a registered user
$post['username'] =$post['userusername'];
bul ve altına şu satırı ekle;
$post['userpop'] = format_name($post['userusername'], $post['usergroup'], $post['displaygroup']);
yani son hali şu şekilde olsun;
if($post['userusername'])
{ // This post was made by a registered user
$post['username'] =$post['userusername'];
$post['userpop'] = format_name($post['userusername'], $post['usergroup'], $post['displaygroup']);
2)ardından kalıplardan
postbit_author_user'i aç ve
<strong><span class="largetext">{$post['profilelink']}</span></strong><br />
bul ve silip yerine şu satırları ekle;
<a href="#" id="kullanıcı_{$post['pid']}"><span class=largetext>{$post['userpop']}</span></a>
<script type="text/javascript">
document.write('<div id="kullanıcı_{$post['pid']}_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="private.php?action=send&uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcıya özel mesaj gönder<\/a><\/div><div class="popup_item_container"><a href="member.php?action=emailuser&uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcıya mail yolla<\/a><\/div><div class="popup_item_container"><a href="member.php?action=profile&uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcının profiline git<\/a><\/div><div class="popup_item_container"><a href="search.php?action=finduser&uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcının bütün mesajlarını bul<\/a><\/div><\/div>');
new PopupMenu("kullanıcı_{$post['pid']}");
</script><br />
mybbnin kendi popup menüsünü kullanarak yaptım; istediğiniz taktirde bir css yazıp class="popup_menu" kısmında yazdığınız cssyi kullanarak görüntüyü değiştirebilirsiniz...
userpop diye bir terimi ben uydurdum, sebebi; kullanıcı renklerinin de görüntülenebilmesi için ...
En son düzenleme: 14-04-2007 05:46 Aftermath.
|
|
| 14-04-2007 06:05 |
|
 |
TuRGuT~ Ban!!
нüzüи...
Grup: Banlanmış
Statü:
|
RE: vbulletin stil; özel mesaj, mail at, kullanıcının mesajlarını bul açılır pencere...
Ellerine sağlık (:
Bir de profil linkini ekle bence menüye, hani nicke tıklayınca profile gidiyordu ya o link olmamış oluyor (:
En son düzenleme: 14-04-2007 07:52 TuRGuT~.
|
|
| 14-04-2007 07:52 |
|
 |
separate
foraminifera

Statü:
|
RE: vbulletin stil; özel mesaj, mail at, kullanıcının mesajlarını bul açılır pencere...
tamamdır turgut; profile git seçeneğini de ekledim; bir de ufak bir sorun oluşuyordu; aynı sayfada aynı kişiye ait birden fazla mesaj varsa alttaki menüler çalışmıyordu haliyle; onu da düzelttim...
|
|
| 14-04-2007 02:18 |
|
 |
Aftermath
ERG

Statü:
Uzakta
Karma Puanı: 4
|
RE: vbulletin stil; showthreadde kullanıcıya mail,mesaj vs; açılır pencere...
mükemmel.. eline sağlık.. kesin uygulicam forumuma.. ben bunu yapılmışını editlemiştim ama sorunluydu ilerleyen mesajlardakilerin profilini göster vs. diyince konuyu açanınkini gösteriyordu hep.. inş bunda öyle bi sorun yoktur..
taşıyorum..
|
|
| 14-04-2007 05:46 |
|
 |
Solano
S3dat

Statü:
Karma Puanı: 2
|
RE: vbulletin stil; postibtte kullanıcıya mail,mesaj vs; açılır pencere...
eline sağlık..
Aftermath caps koysana nasıl bişey..
En son düzenleme: 14-04-2007 05:49 Solano.
|
|
| 14-04-2007 05:48 |
|
 |
Aftermath
ERG

Statü:
Uzakta
Karma Puanı: 4
|
henüz kurmadım ama zamanım olursa kurmaya caps koymayada zamanım olur .. bu arada başlığı postbitte olarak editledim yani showthreaddı ama bu eklenti postbittle ilgili.. neyse başlıyım kurmaya
|
|
| 14-04-2007 05:52 |
|
 |
separate
foraminifera

Statü:
|
aftermath koyduğun popupun çalışmamasının sebebini anlatayım hemen; her popup için ayrı bir id belirlemen lazım; yoksa aynı sayfada aynı id ve isme sahip iki popup ilk sıradakinin çalışmasına neden olur...
örneğin bu yaptığımda her popup idsini {$post['pid']} komutu ile databaseden alıyor; dolayısıyla her popupun idsi farklı oluyor... ilk yaptığımda ben de bir hata yapmıştım dün gece; popupun idsini kullanıcı idsi olarak belirlemiştim; aynı sayfada aynı kişiye ait ikinci mesaj varsa o mesajda çalışmıyordu mesela... ama şimdi son düzenlediğim haliyle bende sorunsuz çalışıyor...
taşıdığınız için teşekkürler :) ...
En son düzenleme: 14-04-2007 05:59 separate.
|
|
| 14-04-2007 05:57 |
|
 |
separate
foraminifera

Statü:
|
flood için özür; ben koyayım kendi aldığım ssi...

yalnız css görünümünü kendi siteme uygun olarak değiştirdim...
|
|
| 16-04-2007 05:17 |
|
 |
|
|