Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 [2] 3 Sonraki > En Son »
Üye Taşıma
Yazar Mesaj
CanK
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 2
RE: Üye Taşıma

Batur arkadşın dediği tabloları yedekledim ve diğer sitenin üzerine kopyaladım hatta id çakışmasın diye mevcut tabloları sildim ama hiç bir değişiklik olmadı nedendir acaba..(

29-01-2008 02:39
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 57

bir yerde hata yapmış olmalısın. Tüm user tablolarını atman lazım.

29-01-2008 02:59
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
CanK
Üye

Eminim ya çok dikkatli bir şekilde yaptım hata oranı düşük başka sebeplerden olmama ihtimali varmıdır..?

29-01-2008 03:14
Batur
Admin

şimdi eski veritabanından ilgili tabloları pc ye indrieceksin. daha sonra yeni db ye yollayacaksın. hepsi bu kadar aslında.

29-01-2008 07:25
CanK
Üye

Sonunda oldu ama şimdi yeni sorun var...:(
Ana saydafa Forum İstatistikleri kısmında üyeleri taşıdığım halde gözükmüyor ancak üye listesi kısmına girince üyeler orda listeleniyor bunu nasıl çözücem ayrıca üyeler mesaj sayılarıyla gelmişler :D + admin paneline girince üye grubu kısmına girince kayıtlı üye yazan yerde karakter hatası var...Yardımlarını bekliyorum Batur...

30-01-2008 02:43
Numb
I've Become So Numb!

Admin KP / Bakım Ve Onarım / Sayım & Yapılandırma Buradaki Sayaçları Güncellersen Düzelecektir...

30-01-2008 03:26
farux123
maxoyun.info

Karma Puanı: 1

CanK Yazan:
Sonunda oldu ama şimdi yeni sorun var...:(
Ana saydafa Forum İstatistikleri kısmında üyeleri taşıdığım halde gözükmüyor ancak üye listesi kısmına girince üyeler orda listeleniyor bunu nasıl çözücem ayrıca üyeler mesaj sayılarıyla gelmişler :D + admin paneline girince üye grubu kısmına girince kayıtlı üye yazan yerde karakter hatası var...Yardımlarını bekliyorum Batur...

admin panelinden Veritabanı İyileştirme kısmından tabloları optimize etmeyi dene düzelecektir üye sayın..yukarıdaki arkadaşın dediği gibide yapmayı dene Evet

?

En son düzenleme: 30-01-2008 03:28 farux123.

30-01-2008 03:26
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

evet arkadaşların dediği gibi Sayım & Yapılandırma ile mesaj sayılarını düzenleyebilirsin. Bu şekilde tüm sorunlar ortadan kalkacaktır.

30-01-2008 03:32
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb