Bence bi sinirle yazıyorsun mesajlarını.
herseyden once sakin olmak lazım.
burda ovunmek için bi iş yapılması yada mesajımda onu belirtecek bişey oldugunu sanmıyorum.
Ben diyorumki destek var ve veriliyor. Sahtekarlık falanda yok. Abartma olayı.
Destek veriliyor diye her mesaj tek tek kontrol edilemiyor kacan konular olabilir.
ama en azından duzenli olarak her hafta yada ay:
Cozumlenmemiş sorunları inceleyerek tek tek sayfalarca konuya goz atıp cevap verilmeye calısılıyor.
Konu ya arsivleniyor yada arastırılıyor.
Burda sanmıyorumki kimse 7 * 24 size cevap verebilecek durumda olsun.
gerek msn gerek ozel mesaj gerekde burdaki konularla cokda guzel destek alıyor insanlar.
aradan bir kişinin cıkıp genelleme yapması ayıp!!
Genelleme yapan yok ki. Ben kendi sorunumu anlattım kimseyi genellemedim. BBenim başıma gelen olayı anlattım konuyu saptırmayalım şimdi. Ayrıca da Eğer Destek sitesi açıp destek vermezseniz Sahtekar derler dedim size sahtekar diyen olmadı böyle bir küstahlık yapmam da zaten.
İlla senin sikin doğru bizimki yanlış dememiz bekleniyor sanırım. Ya sorduğun sorunun siteyle alakası yok bu kadar basit. Bende ister yanıtlarım ister yanıtlamam. Sen nasıl fikrini belirtiyorsan bir konuda ben belirtmek zorunda değilim. Biz gayet destek sitesiyiz. Sen sitenin çevirisinden temasına pluginine kadar sitemizden indirip kullanıyorsan ve bu bahsettiklerimi sitemizin genelde yöneticileri olmak üzere sitedeki kişiler yapıyorsa buranın ismi destek sitesidir. Ama yok böyle destek sitesi mi olur diyorsanız kapatalım siteyi ben community sitede çevirimi yapayım yine beta olarak herşeyi test edeyim ama siz ne sorunlarınızı dile getirip cevap alabilin ne de sitenizi güzelleştirmek için eklentilere temalara kolayca erişebilin. Tercih bu yöndeyse ben dünden razıyım...
Genelleme yapan yok ki. Ben kendi sorunumu anlattım kimseyi genellemedim. BBenim başıma gelen olayı anlattım konuyu saptırmayalım şimdi. Ayrıca da Eğer Destek sitesi açıp destek vermezseniz Sahtekar derler dedim size sahtekar diyen olmadı böyle bir küstahlık yapmam da zaten.
Arkadaşım! Bize akıl vermek sana mı düştü. Daha iyisini yaparım diyorsan buyur meydan açık. Destek sitesini açan arno. Destek vermezse sahtekar mı oluyor. Önce haddini bil. Bu siteyi psikolojik baskıyla yıkmaya çalışmayın. Biz burada oldukça mybbdestek'te var olacaktır. Ama şunu unutmayın. Birilerinin değerini bilemediniz. Ama onlar yarın çekip gittikleri zaman değerini anlayacaksınız. Yazıklar olsun!!!
merhaba arkadaşlar bu ilk mesajım forumda birçok konuyu okudum bende yeni başladım mybb forum kullanmaya daha doğrusu hem php le uğraşmak hemde mybb yi geliştirmek isterim.. yönetici arkadaşlar doğru şeyler yazmışlar fakat bi konuya bende değinmek isterim meyve veren ağaç taşlanır arkadaşlar yani siz ne kadar iyi yapsanızda muhakkak beğenmeyenler çıkacak size düşen sessiz kalmak bence çünkü sitenin amacı ne işe yaradığı belli ben 2 gündür başka siteye girmez oldum sürekli okuyorum ve inanın destek alıyorum.. ha şöle bişey daha var şayet bi sorunla karşılaştım burda yazdım ve cevap gelmedi buna sinirlenilmemeli kimse kimseye yardım etmek zorunda değildir.. böyle güzel siteyi bize sunduğunuz için teşekkürler
Burda neden soru sorarız? Sorunumuzu çabucak halledebilmek için. Dolayısıyla üyelerin çabuk destek gelmesini beklemesi doğaldır. Çünkü kendi işini ne kadar çabuk görürse o kadar çabuk başka işlerle ilgilenebilir. Ama aynı durum yöneticiler içinde söz konusudur. Ne kadar çabuk Türkçe paketi hazırlarsa o kadar çabuk tema, plugin yapmaya geçecektir. Tabiyki aynı şekilde o kadar çabuk forumdaki sorulara cevap verecektir. Ancak yöneticinin üyeden bir farkı vardır o da yaşadığı sorunları başkasına sormaz kendi bulur. Bazı kişiler var ki onlara kalsa siteyi yöneticiler kuruverecek o sadece şunu şunu yapıver diyecek. Yanlış anlaşılmasın bu bahsettiğim örnek her üye için geçerli değil ama sayıları da azımsanmayacak kadar çok. Bundan dolayıdır ki üyelerinde bazı konularda anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum...