Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Üst reklamların yerleşimi.
Yazar Mesaj
erdemgokhan
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Üst reklamların yerleşimi.

Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.Google az önce adsense başvurumu kabul etti ve bende hemen reklamları ekledim.Sitede görüldüğü gibi üste bir google bir de başka bir reklam yerleştireceğim.Header kalıbına girdim birine right komutunu birine left komunu verdim ama görüntüsü sitedeki gibi oldu bunu nasıl yan yana yapabilirim.Siteye girip bakabilirsiniz.www.mobilforever.com
Bir de google reklamlarının ben sitede olduğu şekilde gösterilmesini istemiyorum başka sitelerin link gösterilsin istiyorum ama google bana Büyük harflerle yazılan bir tek link veriyor.Bunu yeni olduğum için mi yapıyor yoksa ben mi bir hata var.
Teşekkürler.

14-04-2008 07:07
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
_MerTR_
_MerTR_

Karma Puanı: 5
RE: Üst reklamların yerleşimi.

aslında bende yan yana :D bu senin ekran çözünürlüğün nedeni ile böyle!Ve adsense beni hiç kabul etmedi :D peh!

14-04-2008 07:15
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
PİT10
Vbulletinden Mybb'ye

Grup: Moderatör
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 19

Bende reklamlar yan yana gözüküyor.Bir sorun göremedim.

Alıntı:
Bir de google reklamlarının ben sitede olduğu şekilde gösterilmesini istemiyorum başka sitelerin link gösterilsin istiyorum ama google bana Büyük harflerle yazılan bir tek link veriyor.

Bu sorunuza ise şöyle cevap vereyim:
Adsense hesabınıza girin."Adsense kurulumu"na ardından "reklamları yönetin"e tıklayın.Daha sonra "Reklam Ayarlarını Düzenle"ye tıklayın."Biçim" kısmından istediğinizi seçin.

14-04-2008 07:16
erdemgokhan
Üye

Karma Puanı: 0

Tamam girdim ve sadece metin reklamlara tıkladın hala değişen bir şey yok.

14-04-2008 07:20
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb