Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Türkiye'nin İlk ve Tek Su Kaplumbağası Sitesi
Yazar Mesaj
eagames
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Türkiye'nin İlk ve Tek Su Kaplumbağası Sitesi

Http://wWw.Sukaplumbagasi.Com

İlk bakışta herkesin ön yargısı beni bu kararımdan döndüremedi Gülücük türkiye'nin ilk ve tek su kaplumbağası sitesini açtım ve bayağı ilgi gördü.2 ayda 400'ü geçik üye sayımız olmuştu ama site teknik arzalar yüzünden baştan kuruluma meruz kaldı Fısıltı

Neyse şimdi siteyi yeniden açtık ve 3 kişilik çalışkan kadromuzla üyelere hizmet vermekteyiz.şuan üye sayımız biraz az olmasına rağmen hergün artmaktadır.Çeşitli makaleler,faydalı çeviriler ve ödüllü yarışmalarımız ile güzel bir site olmayı planlıyoruz Bravo

türkiyede su kaplumbağası besleyen ve bir su kaplumbağası sitesi bile olmadığı için genel paylaşım sitelerinde veya genel evcil sitelerinde sorularını sormaya çalışıp anlayan biri olmadığı için sorusuna cevap alamayan okadar çok insan var ki !Hepsi bize teşekkür ediyor...

Sitemizde hiçbir şekilde başka sitelerden alıntı grafik,resim v.s. göremezsiniz,çünkü kendimize özgü bir stil yaratmaya çalıştık,kötü bile olsa Evet

bu projemiz rayına otursun bi hele,daha çok daha büyük projelerimiz olacak.Tam bir hayvan sever olarak,türkiye'nin en güzel evcil sitelerini açmayı planlıyorum.Herkese kolay gelsin Bye

01-05-2008 05:27
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Kirpi
Forever MyBB

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 13
RE: Türkiye'nin İlk ve Tek Su Kaplumbağası Sitesi

site çok güzel olmuş footerde türkçe karakter hatası var yalnız
ama süer olmuş ... başarılar ..
hayırlı ve uğurlu olsun

01-05-2008 05:29
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
okankrms
Abone Üye

Karma Puanı: 2

hayırlı olsun dostum... başarılar dilerim...

01-05-2008 05:38
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
DeeJay Ra
Abone Üye

Karma Puanı: 4

ilgnç bi düşünce yıllarca düşünsem su kaplumbağası sitesi açmak aklıma gelmezdiGülücük başarılar dostum site çok hoş olmuş.ellerine sağlık

©
01-05-2008 05:40
Alfa
Mybb

Karma Puanı: 14

İlginç bir proje yanlız footere tema yapımcısı olarak contra'yı eklersen ve tr karekter hatalarını düzenlersen güzel olur tekrar hayırlı olsun

01-05-2008 06:06
GececiSezgin Ban!!
BlueHayat.Com Çoşalım Hade :)

Grup: Banlanmış

hanvar sever ruhun ve böle bir ilke adım attığın için seni tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum

?
01-05-2008 07:38
eagames
Acemi Üye
**

Karma Puanı: 0

teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlar, daha ilerde muhabbet kuşu,papağn gibi hayvanlar içinde siteler açmayı hedefliyorum.Ama http://www.sukaplumbagasi.com için sponsor bulmam şart oldu, siteye aldığım reklamlar şuan yarışmalar için hediye sponsorluğunu karşılıyor.Ama yenede bildiğiniz reklam verebilecek olan pet shop,pet klinik,pet mağaza,pet pansiyon veya web sitelerini yönlendirirseniz çok sevinirim.sitemdeki boş reklam kutusuna tıklandığı zaman msn de online olduğum sürece konuşabiliriz veya ibrahim-48@hotmail.com adresine mail gönderebilirler.

fikir,öneri ve eleştirilerinizin devamını bekliyorum Gülücük

01-05-2008 07:58
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
tevfikol
Sadece Kopuk :)

Karma Puanı: 3

Çok düşündünüz mü acaba yinede tebrik ederim Gülücük

01-05-2008 07:59
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars