Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Türkçe ve azerice bir site
Yazar Mesaj
bjkaan
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Türkçe ve azerice bir site

öncelikle herkese selam ben türkçe ağırlıklı azerilere de destek verecek legal bi forum açmak istiyorum.amacım türk ve azeri vatandaşları aynı çatı altında toplamak. mybbnin azeri versiyonunu nerden bulabilirim bide türkçe ve azericeyi 2sini bir kullanabilirmiyim bi forumda..cwplarınız için şimdiden teşekkürler.....

01-04-2008 07:36
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
tevfikol
Sadece Kopuk :)

Karma Puanı: 3
RE: Türkçe ve azerice bir site

Azerice olcağını sanmıyorum ama sen yinede araştır belki bulursun

01-04-2008 07:38
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
**SaBRoZa**
Mesajcı Üye

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 2

Sayın Arkadaşım madem azerice istiyorsun hemde türkçe biliyorsun mybb nin dil dosyalarını değiştirip ayrı dil dosyaları olur hemde kendi çevirini offical sitede falan yayınlarsın ismini yazarsın bence kendin çevirmen daha uygun olur çevirmek için azerice bilen olması lazım

01-04-2008 08:01
bjkaan
Üye

Bəli, başa düşürəm amma çox yox....:D azerice anlıyorum ama çok deil evde kendim geliştirdiğim kadarıyla ama azeri halkına karşı küçüklükten beri sempatim var nedense artık kanmı çekio neGülücük onun iin 2 halkı buluşturmayı düşünüyorum

01-04-2008 08:14
tevfikol
Sadece Kopuk :)

Karma Puanı: 3

ozaman popstar alaturkaya katıl Gülücük

01-04-2008 08:17
**SaBRoZa**
Mesajcı Üye

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 2

bjkaan Yazan:
Bəli, başa düşürəm amma çox yox....:D azerice anlıyorum ama çok deil evde kendim geliştirdiğim kadarıyla ama azeri halkına karşı küçüklükten beri sempatim var nedense artık kanmı çekio neGülücük onun iin 2 halkı buluşturmayı düşünüyorum

Sayın Arkadaşım yapcak bişi yok bunu istiyorsan çok iyi azerice bilmen gerek çeviride ben sana yardımcı olurdum neyse onlar zaten Türkçe bilir :D anlarlar gerek yok gibi :D

01-04-2008 08:27
farux123
maxoyun.info

Karma Puanı: 1

reklam olmaz heralde http://www.cmsturk.net te azerice vbulletin mevcut..ordan kim çevirdiyse destek alabilirsin,mybb'ye çevirebilirsin.ellerinden geleni yapacaklardır umarım..

?
01-04-2008 08:58
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
bjkaan
Üye

diorum şu ingilizce midir nedir öle bi dil varya hani bzi avrupaya köle etmeye çalışan bi dil forumumda istemediim bi dil ben diorumki türklüğümüzü birleştirecek bi site olsun ayrıca farux123 Sayın Arkadaşım sanada teşekkürler ben bi bakiim o siteye....yaww acaba bu azeriler mybb kullaniomu azerica aramay kaptırdım ama bulamadım:(

01-04-2008 10:10
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb