Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Türkçe ve azerice bir site
Yazar Mesaj
bjkaan
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
RE: Türkçe ve azerice bir site

yapabilecek varmı böle bi site? siz bana nasıl yapıldıuğını resmili anlatın ben bilmiorum bende yaparım belki azerice sözlükten:D

01-04-2008 10:12
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
**SaBRoZa**
Mesajcı Üye

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 2

çeviri yapılır yapılmasınada önce o dili bilen biri lazım sözlükten olcak iş değil bence ama sana şu kadar yardımcı olabilirim

mybb 1.2.12 Türkçe dil dosyaları konusundan Tr dili indir ordan çeviri yap ama dikkatli ol karıştırırsan sitende denediğinde bozulmalar olur

01-04-2008 10:20
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
bjkaan
Üye

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0

**SaBRoZa** Yazan:
çeviri yapılır yapılmasınada önce o dili bilen biri lazım sözlükten olcak iş değil bence ama sana şu kadar yardımcı olabilirim

mybb 1.2.12 Türkçe dil dosyaları konusundan Tr dili indir ordan çeviri yap ama dikkatli ol karıştırırsan sitende denediğinde bozulmalar olur

forumda bi yerde dil çevirisi nasıl yapılacağı yazılıyormu ben göremedim varsa link atarmısın yoksa nasıl yapılacakGülücük

01-04-2008 10:22
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb