Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Turk-Online.Org - Paylaşımın Adresi... | Taklitlerimizden Sakının !
Yazar Mesaj
Senceru
Abone Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Turk-Online.Org - Paylaşımın Adresi... | Taklitlerimizden Sakının !

Merhaba Arkadaşlar Sitemin Tanıtımı Vardı Burda Ama Eski Konularımı Sildim... Sitemiz Ekimin Başında Yayın Hayatına Başladı Yaklaşı 4.5 Ay Ve Çok İyi Yerlere Geldik...

Yeni Tasarımımız,MyBB Portalımız,Yeni Menümüz,İlkci Olmamız Bizi Buralara Kadar Getirdi Sadece 1 Ayda Böyle OLdum Geri Kalan 3.5 Ayda Hep Tasarımlarlar Uğraştım Hepinizi Beklerim Siteme...

Co-Admin - Süper Mod - Mod Alımları Var ! Bu Rütbelere Sahip Olmak İçin Sitemizdeki Duyurular Bölümüne Bakabilrisiniz ;)

http://www.turk-online.org

En son düzenleme: 24-02-2007 01:41 Senceru.

24-02-2007 01:40
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 13
RE: Turk-Online.Org - Paylaşımın Adresi... | Taklitlerimizden Sakının !

Güzel tasarım olmuş ancak gif sayısı ve boyutu fazla olduğu için site çok geç açılıyor. Bu çok büyük bir eksiklik. Bence biraz daha optimizasyon yapmalısın. Ayrıca menü çok uzun olduğu için sayfadan taşıyor bu da bir eksiklik...

24-02-2007 01:47
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Cezam
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 1

tasarımın güzel ama arnonunda dedigi gibi menü ve gifleri ayarlasan eksiz güzel bi site olur.. ayrıca postbit yakıo :D

24-02-2007 01:53
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ulas19879
|--EriksuyuForum--|

hayırlısı Senceru. Taklitlerinden sakınıyom:D senden korkulur valla:D

24-02-2007 01:54
texasli
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 1

siten güzel ama üst baslık resimlerini degiştir yılbasında gibi hissettim kendimi...

24-02-2007 02:06
Senceru
Abone Üye

logo yenilenicek menüde biraz küçültülücek o menü 19 inc ekrana göre ayarlandığı için sizde öle gözüküo Gülücük logoyu yenilicem yılbaşı havasından çıkıcaz thead lerede yeni gif gelicek güzel bi tane özel tasarım Gülücük arno senin dediğinde giflerden olduğunu sanmıyorum bence server dan ben bi çok gifli site gördüm hepsi iyi açılıyo serverdan bence neyse sitemi beğendiğinize sevindim arkadaşlar Gülücük

24-02-2007 06:23
okankrms
Abone Üye

Karma Puanı: 2

hayırlı olsun... başarılar..

01-05-2008 10:20
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb