Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
TrPlatForum.Org Türkiye'nin En KapsamLı Paylaşım PlatForum'u!!!
Yazar Mesaj
OuS!
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
RE: TrPlatForum.Org Türkiye'nin En KapsamLı Paylaşım PlatForum'u!!!

YorumLarınız için TeşekkürLer ArkadaşLar; Free_StyLé Aslında çok haklısın Wohow Ama bir türlü aşşağıya indirme olayını yapamadım :D Daha doğrusu fazla uğraşmadım...

Sevgili Batur üstadım; Bu temayı herhangi bir mybb destek sitesinden değil MybbDestek.com Yani bu sitede Forum'a bi arkadaşımız kendi sitesini yazmıştı siteye girip baktığımda çok beğendim ve araştırıp buldum. Altını çizerek söylüyorum Başka bir destek sitesi'nden yararlanmadım... MybbDestek.com'dan memnunum Aradadığımı ve istedikLerimi Bulabiliyorum. Başka bir Destek Sitesin'e bakmaya gerek duymadım.

Alfa seni daha ne kadar haklı bulucam merak ediyorum Wohow;
Domain'i daha yeni aldım Haklısın biraz değişikLik yapmam gerekiyor; OuSaN.org ismini değiştiricem en yakın bi zamanda Gülücük) Şuanda Site'nin yarar sağlanması için RekLam kazançLarını ve hit artışını araştırıyorum Gülücük

03-05-2008 04:24
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb