- Kategoriler halinde düzenlenmiş program arşivi
indirnet.org - 500 Mb Hosting
10 GB Trafik
Yıllık : 30 YTL
dinamithosting.com - iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
oqtr.com - MYBB Kurmaya Uygun
Ücretsiz Kurulum
Turhost.com
![]() |
TrkServer.Com Bedava Hosting Kampanyası
|
![]() |
|
24-12-2007, 04:25
(En son düzenleme: 15-01-2008 12:42 TrkServer.)
|
|||
|
|||
|
TrkServer.Com Bedava Hosting Kampanyası
TrkServer.Com ve MybbDestek.Com İşbirliği İle Düzenlenen Bedava Hosting Kampanyası Her Haftanın Pazar Günü Sahibini Bulacaktır. Hosting Başvuruları İlgili Haftanın Konusunda Üyelerin Bizzat Başvuruları İle Gerçekleşecek ve Pazar Günü Saat 17:30 da Sona Erecektir. Çekiliş Bizzat Kendim Tarafımdan Torba Usulü İle Bilgisayar Ortamında Gerçekleştirilecektir. Hosting Çekilişini Kazanan Üyemiz İlgili Haftanın İlk Mesajında İlan Edilecek ve O Haftanın Konusu Kilitlenecektir. İlan edildikten Sonra Kendisine TrkServer.Com Olarak Hiç Bir Ücret İstenmeden ,Kullanım Şartları na Uyduğu Sürece Bir Yıllık Hostinge Sahip Olacaktır.
Hosting Özellikleri : 50 Mb Alan 3 Gb Aylık Trafik Sınırsız Mysql Database Sınırsız Alan Adı Ekleme Sınırsız Alt Alan Adı Sınırsız Email Hesabı Sınırsız Ftp Hesabı Cpanel 11 Türkiye Lokasyon İletişim : Mail : destek@trkserver.com Msn : msn@trkserver.com Tüm Arkadaşlarımıza Başarılar Diliyorum . Katılımlarınızı Bu Başlık Altından Bildire Bilirsiniz . Edit : Katılımcılar : emrebursali_2 yankee today_28 serif_07 ahmetatik fenerlee godofwar4 Sentaur dj_liseli recepayhanbilgin The_Barbar Teknoray genc-master army_07 c.stone FerGus agt68 TnrAksy gizemLiaLem Kazanan Kişi : FerGus Çekilişi FerGus nickli arkadaş kazanmıştır . Yukardaki iletişim yollarıyla bize hediyenizi hizmeti alabilirsiniz (: |
|||
|
24-12-2007, 04:30
|
|||
|
|||
|
Cvp: TrkServer.Com Bedava Hosting Kampanyası
Emre arkadaşımız böyle bir kampanya düzenlemek istediğini bana belirtti. Bende bunu memnuniyetle karşıladım. Host bulamayan arkadaşların şansı varsa host edinebileceği güzel bir kampanya olacak bu. Herkese hayırlı olsun.
Konu sabitlenmiştir. |
|||
|
24-12-2007, 04:49
|
|||
|
|||
|
Birinci Çekilişimiz Şuan İtibariyle Başlamıştır . Bu Konuya Mesaj Atarak Çekilişe Katılabilirsiniz .
Örnek Katılım Mesajları Aşağıdaki Gibi Olmalıdır : Bu Haftaki Çekilişe Katılmak İstiyorum. |
|||
|
24-12-2007, 04:28
|
|||
|
|||
|
Bu haftaki çekilişe katılmak istiyorum. pr 3 bir sitemi host edeceğim eğer bana çıkarsa.
|
|||
|
24-12-2007, 07:37
(En son düzenleme: 24-12-2007 07:38 emrebursali_2.)
|
|||
|
|||
|
bence düşük özellikler bari 100 mb 8gb trafik olsaydı
|
|||
|
24-12-2007, 08:50
|
|||
|
|||
|
Bu Haftaki Çekilişe Katılmak İstiyorum.
1 |
|||
|
24-12-2007, 09:13
(En son düzenleme: 24-12-2007 09:23 TrkServer.)
|
|||
|
|||
emrebursali_2 demiş kibence düşük özellikler bari 100 mb 8gb trafik olsaydı Başlangıç için böyle düşündük , talep olduğunda özellikler yükseltilecektir. |
|||
|
24-12-2007, 09:34
(En son düzenleme: 24-12-2007 09:35 emrebursali_2.)
|
|||
|
|||
TrkServer demiş kiemrebursali_2 demiş kibence düşük özellikler bari 100 mb 8gb trafik olsaydı tşkler Bari bende çekilişe katılayım. |
|||
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() |