Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Toplu Email ya da Özel Mesaj Göndermek
Yazar Mesaj
yolcu34
I ♥ You MyBB

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
RE: Toplu Email ya da Özel Mesaj Göndermek

Aynı anda yollanacak mesajlar diye en başta bişey var benim onun yanında 500 yazıyor ben üyelerime mail yollarken 500 tanemi gidecek aynı mesajdan ? oraya kaç yazmamız gerekiyo üyelere mail için ve o ne işe yarıyo ?

05-04-2007 11:12
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
zahir
Üye

yolcu34 Yazan:
Aynı anda yollanacak mesajlar diye en başta bişey var benim onun yanında 500 yazıyor ben üyelerime mail yollarken 500 tanemi gidecek aynı mesajdan ? oraya kaç yazmamız gerekiyo üyelere mail için ve o ne işe yarıyo ?

Bahsettiğin sayı bir defada kaç kişiye e-mail atılacağını belirleyen sayıdır. Yani kişi başına 500 e-mail gönderilmeyecek, bir defada 500 üyeye birer mesaj gönderilecektir.

07-04-2007 04:54
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
yolcu34
I ♥ You MyBB

zahir Yazan:

yolcu34 Yazan:

Bahsettiğin sayı bir defada kaç kişiye e-mail atılacağını belirleyen sayıdır. Yani kişi başına 500 e-mail gönderilmeyecek, bir defada 500 üyeye birer mesaj gönderilecektir.

bilgilendirme için tşkler zahir.O zaman bence çok gereksiz bişey olmuş boşu boşuna yer kaplıyo.bizim gibi acemilerin aklını bulandırmaktanda başka bi işe yaramıyo :D

08-04-2007 05:04
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
zahir
Üye

Aslında gereksiz değil, hatta üye sayısı yüksek olan forumlar için çok iyi bir işlev.

12-04-2007 03:03
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Alfa
Mybb

Karma Puanı: 13

Teşekkürle Ali Abi ...!

17-05-2008 01:51
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars