Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Title ve description kısmı
Yazar Mesaj
Şair Bozuntusu Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
Title ve description kısmı

Arkadaşlar bazı mybb sitelerinde konuda sağ tıklayıp sayfa kaynağını göster dediğimde title kısmı konu başlığı description kısmında ise konunun ilk mesajından birkaç cümle çıkıyor sitede biraz bakındım ama bunun için birşey göremedim windows host olduğu için seo vs kuramıyorm bunun için herangibi meta tag yada eklenti varmıdır acaba bazı yerlerde meta tag vs buldum fakat onda sadece bizim girdiğimiz anahtar kelimeler görünüyor

06-05-2008 02:13
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 11
RE: Title ve description kısmı

Hostunuzu değiştirimenizi tavsiye ederim. Linux'a geçtiğiniz zaman SEO araçlarını daha rahat kullanabilirsiniz. Windows'da ASP Linux'da PHP yani herşeyi kendi sunucusunda barındırmak lazım Gülücük

06-05-2008 06:07
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Şair Bozuntusu Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
RE: Title ve description kısmı

şöyle bir durum var host bir tanıdığın olduğu için herangibir ucret ödemiyorum alan ve trafik sınırsız Gülücük birkaç sitede dediğim olayı gördüm sitenin en alt kısmına baktığımda seo vs kurulu değildi şu an bir meta tag plug in kurdum ama description kısmı konu başlığıyla ayni oluyor :S

07-05-2008 01:45
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars