Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Temada Editör sorunu
Yazar Mesaj
ceyhuncino
www.kopalimkoparalim.com
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Temada Editör sorunu

Merhaba arkadaslar bırden cok tema yukledım ve her temaya v4.2 WYSIWYG Text Editör Entegresini hatasız kurdum ancak yenı konu eklemesı yapmak ıstedıgımde bılınmeyen bır hata olustu dıyor ve konu eklemesı yapamıyorum lutfen yardım edın arkadaslar ne denedıysem olmuyor versıyonum 1.2.12 tesekkurler

Burada suan kullandıgım tema Mdt teması ama mybbdestektekı neredeyse butun temaları ekledım hıcbırınde edıtor sorunnbılınmeyen hata sorunu cozulmedı....

12-04-2008 01:55
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
_MerTR_
_MerTR_

Karma Puanı: 5
RE: Temada Editör sorunu

Arkadaşım Aramaya Bilinmeyen Bir Hata Oluştu diye yazsan kaç tane konu çıkacak.Neyse 1.2.12 nin dosyalarının içinde bulunan install klasörünü ftpden at daha sonra http://www.siten.com/install/upgrade.php yap bundan önce ise pluing lerini kapat öyle upgrade yap!Kolay gelsin...Yaptıktan sonra ne olduğunu burada belirt!

12-04-2008 02:01
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ceyhuncino
www.kopalimkoparalim.com
**

installı ftpden at demekle sil demek mi istiyorsun arkadasım

12-04-2008 02:13
_MerTR_
_MerTR_

hayır install klasörünü ftpne geri at tekrar kurarmış gibi düşün ama bunda hiç bir şey yapmadan sadece sürüm yükseltmiş gibi olucaksın.Hataları düzelticeksin!İnstall klasörünü ftpne yükle.

12-04-2008 02:15
ceyhuncino
www.kopalimkoparalim.com
**

ok. deniyorum cok tesekkurler

12-04-2008 02:16
ceyhuncino
www.kopalimkoparalim.com
**

/home/kopalimk/public_html/install/resources///language.lang.php does not exist

boyle bır yazı cıktı uprade yaptıgımda anlamı ne acaba???

12-04-2008 02:30
_MerTR_
_MerTR_

upgrade yaptınız mı yoksa yapmadan önce mi çıktı :S install/resources içinde language.lang.php dosyası yok diyor.Atmayı deneyin bu dosyayı!

12-04-2008 02:33
ceyhuncino
www.kopalimkoparalim.com
**

ve site uctu :D

MyBB Error
MyBB has generated a critical error and as a result cannot function correctly.
MyBB Said:
Error Code: install_directory
The install directory (install/) still exists on your server and is not locked. To access MyBB please either remove this directory or create an empty file in it called 'lock'.
Please try clicking the Refresh button in your web browser to see if this corrects this problem.
We apologise for any inconvenience.

sitede boyle yazı cıkıyor pulingleride aktıvlestiremıyorum... Yedekte almadım:D:D

12-04-2008 02:34
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars