Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Tema Yapım Aşamasında
Yazar Mesaj
ByResul
FiXDesing

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 5
RE: Tema Yapım Aşamasında

Boşuna Sallama Tema FirefoxWiz İn Yaptığı trcep Temanın Adı Buyrun Bakmak İsteyen http://www.trcep.org/stats.php Arkadaş FirefoxWiz İn Yaptığı Temayı Mı Paylaşmıyacaksın ? :D Oraya Belirt Bence FirefoxWiz in Temasını Editliyorm Diye

a
22-04-2008 07:10
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ßaHaDıR28
||_KAPLAN_||

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 1

Not: Grafikler ve ikonlar kendime aittir.

Arkadaş zaten baştan aşağı kendim yaptım demedi.Editlediğini belirtiyo üstteki nota bak istersenGülücük

K
22-04-2008 07:15
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

Karma Puanı: 3

ByResul Yazan:
Boşuna Sallama Tema FirefoxWiz İn Yaptığı trcep Temanın Adı Buyrun Bakmak İsteyen http://www.trcep.org/stats.php Arkadaş FirefoxWiz İn Yaptığı Temayı Mı Paylaşmıyacaksın ? :D Oraya Belirt Bence FirefoxWiz in Temasını Editliyorm Diye

evet, böyle zeki arkadaşların çıkması normaldir zaten bekliyordum allah allah henüz kimse böyle bir yorum yapmadı diye şaşırmıştım filan :D

bu arada uyarı için teşekkürler hemen sileyim o bölümü :D

temanın orijinali alttaki gibidir ben sadece kenarlıkları beğendiğim için bunu default (varsayılan) olarak elime aldım. orijinal temaya bakarsan aradaki kalite farkını görmüş olacaksın sanırım Güzel

hatta kenarlıkları da değiştirdim her ne kadar değişiklik belli olmasa da. resim boyutlarını oldukça düşük bir seviyeye getirdim yani ben bu temayı dağıtırsam normalde gördüğünüz birkaç yüz kb yerine birkaç on kb görünce şaşıracaksınız Güzel bu da çok iyi az bir bandwidth (trafik) harcamak demek.

kolay gelsin...

En son düzenleme: 22-04-2008 08:17 FaRuKuZaM.

22-04-2008 08:12
medea
İbrahimKendirci.OrG

Karma Puanı: 10

firefoxun temasından kat kat daha iyi olmuş bence editlemesi harika olmuş

22-04-2008 08:22
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ByResul
FiXDesing

FaRuKuZaM Yazan:
Merhaba arkadaşlar,

İlk defa kendime bir tema yapayım diye başladım. Ara ara http://www.trcep.org a girip düzenlemeler yapıyorum. 1-2 günde hoş bir tema oluştu. Bunu burada da paylaşmayı düşünüyorum (emek hırsızları fikrimi değiştirmezse)

http://www.trcep.org

Tema hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilir miyim? Ne önerirsiniz? Nereyi kötü yapmışım vs. (logo geçici koydum ora hariç :D ve butonlar da yapacam kısa süre sonra)

Alıntı:
ßaHaDıR28

Arkadaş zaten baştan aşağı kendim yaptım demedi.Editlediğini belirtiyo üstteki nota bak istersen

Yazıları Düzgün Oku Sonra Yorum Yap

FaRuKuZaM

Ben Sadece Sana Oraya FirefoxWiz İn Temasını Editliyorum Diye Belirt Dedim O Laflarını Geri Alırsan İyi Olur Zeki Arkadaş Fln Mış Şurada Düzgünce Uyarı Yaptık Lafı Başka Yerlere Çekmeyin

a

En son düzenleme: 22-04-2008 08:55 ByResul.

22-04-2008 08:53
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

Karma Puanı: 3

ya heralde şaka yaptık :D sonuna dermişim ekledim dikkat ettiysen

neyse boşver, şu forumdaki tüm tartışmalar beni sıktı zaten

22-04-2008 08:57
ByResul
FiXDesing

(: Peki Birde Bahadır A Bak Konuyu Okumadan Sallayarak Mesaj Atıyor :D
ßaHaDıR28

Arkadaş zaten baştan aşağı kendim yaptım demedi.Editlediğini belirtiyo üstteki nota bak istersen

a
22-04-2008 09:06
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb