Arkadaşlar biraz sıkıntılı bi döneme girdim. Abimin yanında kalırken şimdi bi arkadaşın evine çıktım. Dolayısıyla hiç ev giderim yokken şimdi bi evin giderinin yarısını ödemek zorundayım. Hal böyle olunca çözüm yolları bulmam gerekti. Bende en çok bildiğim işten birşeyler kazanabilirim belki diye düşünmeye başladım. Ancak ilk önce bunun olup olmayacağını bilmem gerekiyor en azından tahmini olarak.
Bildiğiniz üzere forumtema.com domaininde blackinci ile birlikte açtığımız bir site bulunmakta. Bu site üzerinden çoklu tema satışı yapmayı düşünüyoruz. Yani temaları yapıp önizleme koyacağız. Ucuz fiyattan isteyen herkese bu temayı satıcaz. İlk etapta yaklaşık 20-25 tane tema eklemeyi düşünüyorum. Fiyat olarakta tema başı 20-30 ytl arası olacak büyük ihtimalle.
Şuan için bu işleme başlamadım. Yani satış için herhangibir sunuş yapmadım. Elimde şimdiden 5-6 tane tema mevcut. Bunların sayısını da sürekli arttırmayı düşünüyorum. Şunu da belirteyim. Yaptığım ve yapacağım temalar yabancı sitelerin parayla sattığı vbulletin temalarından daha kaliteli ve emek harcanmış olucak.
Şimdilik sadece kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum. Eğer ilginin yeterli olduğunu kanaat verirsem bu işlerimi hızlandıracam ve temalarımı yayınlayacam.
Siz bir temaya belirttiğim aralıkta bir fiyat verir misiniz? Kimler sitesinde iyi bir tema görmek için para ayırabilir? Sizce ayda kaç tane tema satabilirim?
İnşallah iyi satışlar gerçekleştirirsiniz ancak bir tema yapıp satmak yerine php ile bir script yapıp onu satmak daha mantıklı böyle bir sitenin kurucusu php biliyodur herhalde bir cs sistemi yapıp onu wemaster forumlarında satabilirsin ancak bu yolda ilerleyeceksen iyisatışlar dilerim..
mybbdestek temasını yapan kişinin çok daha güzel temalar yapacağıda belli 20-30 hatta 40- 50 ye satılan temalar olur kanımca...
Superteklif.com a para kazanmak için uye olup bosuna zaman kaybetmeyin. 5000 referansınız olursa belki para kazanabilirsiniz. Mail kutunuz saçma sapan reklamlarla dolmasın