Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Sayfa (4): « İlk < Önceki 1 [2] 3 4 Sonraki > En Son »
Tema Satışı
Yazar Mesaj
burak_cezaaa Ban!!
Md Banlı üye

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimiçi
Cvp: Tema Satışı

Bence çok iyi bir işe başlamış olursun Ali abi.Fiyatlar'da gayet ucuz.Yapılan temalardan hoşuma giden olursa almaya çalışırım.

03-01-2008 12:40 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TeXaS
KiMe ßaKMı$TıN ?

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 5

iyi olur aslında ..birde arno sitelere reklamı düşünmüyor musun link felanda olabilir hitleri iyiyse bir nevi sana yardımcı olur Gülücük

Full Oyun İndir,Tek Link Oyun indir
Oyun Oyna
03-01-2008 01:18 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Rocky7 Ban!!
Banlanmış

Statü: Çevrimdışı

biri alıp çatır çatır dağıtırsa onu engelleyebilicekmisiniz ?

03-01-2008 01:28 PM
kadirw
Üye

Karma Puanı: 2

Süper olur 20 - 30 ytl fiyatta çok uygun ve ilk müşterinizde ben olurum temaya ihtiytacım var yeterki güzel çekici bir tema olsun parasını veririm. Bence mutlaka bu işi yapın. Başarılar dilerim...

03-01-2008 01:39 PM
Lorderont Ban!!
Banlanmış

Arno bence çok iyi düşünmüşsün.Eğer izin verirsen bende şu yönden destek vermek istiyorum.Ben logo yapabiliyorum.Ayrıca forumtemada moderatörümGülücükEğer izin verirsen temalarla beraber bende logo yapmak istiyorum ama ücret almıcamGülücük İhtiyacın olduğu için ücret almıyorum tabi sen istersen logo fiyatınıda temaya katarak kâr edebilirsin.İzin verirsen bende böyle yardımda bulunmak istiyorum.Logo örneklerim ''Grafikler'' bölümünde bulunmaktadırGülücük

03-01-2008 02:04 PM
Arno
WebBuster

Karma Puanı: 46

@Lorderont: Logoları kendim yapmış olucam zaten. Tema satışı yaparken logo psdsini de vericem ki alan kişi yazısını değiştirsin isteğine göre birşeyler ekleyebilsin. Ayrıca destek olma isteğin sebebiyle teşekkür ederim.

@Rocky: Eğer ciddi anlamda bir alıcı potansiyeli oluşacaksa sadece MyBB değil elimden gelen diğer sistemler içinde yaptığım temaları düzenlerim ve sanal şirket olarak yayın sürdürürüm. Zaten büyük ihtimalle telif hakkı konusunda reel olarak bir araştırma yapacağım. Dolayısıyla çalan kişi hesabını savcılığa verir. Ayrıca çalan insanların kendi pisliğidir bu. Biz emeğimizin karşılığı için uğraşırken başkaları gelir çalar yayınlar. Herkes kendini yaptıkları ve yapmaya çalıştıkları için belli ediyor sonuçta!

Fiyat aralığının uygun bulunması beni sevindirdi. Birkaç şey daha ekleyeyim. Yaptığım temaların versiyon numarası olacak. Eksikliklerin giderilmesi yeni özellikler eklenmesi ya da MyBB sürümünün artması durumunda versiyon arttırılacak. Böylece herkes düzgün tema kullanmış olacak. Ayrıca bazı özelliklerin anlatımını yapıcam. Demek istediğim örneğin forumbitteki altforumların değişik düzenlerini anlatım olarak yayınlayacağım. Böylece aynı temayı 10 kişi bile almış olsa özellikler bakımından herkes kendi ihtiyacına ve zevkine göre temasını düzenleyebilecek.

Ayrıca temaları şuan için sadece tasarlıyorum. Kod yazmaya geçmedim. Artık 1.4ü beklemek zorundayım. Çünkü 1.4e geçildiğinde sanki temayı baştan yapıyor gibi uğraşmak zorunda kalırım. Elimde sanırım 6 tane tema oldu şuan için yani. Hala iyi kötü yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

03-01-2008 08:25 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 40

Bence gayet uygun bir düşünce. Fiyatlarda gayet uygun. Bu konuda mybbdestek üyeleri çok yardımcı olacaklardır eminim. Şimdiden hayırlı olsun..

SEOTurkey.Net - SEO Teknikleri, İpuçları, Makaleler

SEOTurkey.Net - SEO

03-01-2008 08:35 PM
SiLeNT03
Üye

Karma Puanı: 2

Sonuçta bir tema en fazla 1 kişiye satılır ki özel temanın anlamı budur yoksa para verilmesinin anlamı kalmaz. Bu yüzden de 1 kişi alıp isterse dağıtır kendi temasıdır, para verip almıştır. Tabi ben yaptım gibi ibarelerle satması etik değildir ancak onun da sonuna geçilmez.
Ne şirketlerin scriptleri wareze düşüyor..

Güzel projeniz varsa host + domain sponsoru olunur.
03-01-2008 09:22 PM
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle