Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Tabloma Kenar Koyamadım
Yazar Mesaj
dazgir
Abone Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 3
Tabloma Kenar Koyamadım

Merhabalar arkadaşlar altta resimde şöyle birşey verdim bunu nasıl kenarlık olarak koyabilirim.Gölgenin resmi bende var ama nereye ekleyeceğimi bilmiyorum.

En son düzenleme: 05-04-2008 09:27 Kirpi.

29-03-2008 07:26
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
dazgir
Abone Üye

Karma Puanı: 3
RE: Tabloma Kenar Koyamadım Yardım

Arkadaşlar iki gün oldu yardım edecek bi Allahın kulu yok mu?

30-03-2008 04:27
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AngelSlayer
Forbitten Love

Karma Puanı: 17
RE: Tabloma Kenar Koyamadım Yardım

ben buna şöyle çözum bulmuştum ama belki daha kolay yolu vardır bilmiyorum :/
1 satır 3 sutunlu bir tablo çiz, 1. ve 3. sutunlara golge yapmak sitediğin resmi 2. sutunada index kalıbının kodlarını yapıştır ;) ama boyle yapınca sadece ana sayfada kenarlıklarda golge oluşuyo tums ayflar için yapmak sitersen tum kalıplarda aynı işlemi uygulaman gerekiyor örnek orlak anatolian temasını inceleyebilirsin.
Diğer bir yol ise;
Elimizde 950 px boyutunda bir site oslun biz 950 px birazcık geçicek şekilde bir arka plan yapıp sadece başına ve sonuna golge uclarını koyup ortayıda istediğin bir renkte bırakıp sayfayı tam olarak arka planın ıcıne oturtursan istediğin gibi olur ;)

kolay gelsin ;)

En son düzenleme: 30-03-2008 05:51 AngelSlayer.

30-03-2008 05:49
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars