Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
Sonyolcular.net
Yazar Mesaj
SeNCeR
SoNYoLCuLaR

Grup: Super Moderatör
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 37
Sonyolcular.net

Arkadaşlar kapattığımız eski sitemizin ardından yeni sitemizi açmış bulunmaktayız. www.sonyolcular.net Sitemiz tüm aille fertlerinin foruma rahatlıkla girebileceği genel bir forum sitesidir.

Şimdilik MD Mavi temasını kullandık.
Çünkü bana göre 1.2.12 temalarında forumu hiç kasmayan Light blue ve MD Mavi teması görebildik, bizde MD Mavi temasını seçtik...

Sadelikten yana olduğum için forumda fazla ayrıntılara girmedim.

Arkadaşlar düzeyli eleştirilere herzaman açık olduğumuz için bu sınırlar çerçevesinde olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi yapabilirsiniz. Bizde bu eleştiriler karşısında notumuzu alıp gerekli düzenleme yoluna gidebiliriz...

Herkese Saygılar...

En son düzenleme: 06-06-2008 07:20 SeNCeR.

12-05-2008 09:47
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Kirpi
Forever MyBB

Grup: Moderatör
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 23
RE: Sonyolcular.net

çok güzel bir site alt forum resimleri,onn.gif off.gif ve mouse işareti çok hoşuma gitti başarılar

En son düzenleme: 12-05-2008 09:52 Kirpi.

12-05-2008 09:50
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ßaHaDıR28
||_KAPLAN_||

Grup: Üye
Karma Puanı: 1

Hocam sayfa düzeni çok dağınık değilmi:SForumlar ortalanmış yazılar ortalanmış.Birde tema genişliği %100..Teme genişliğini %95 yaparsan birde forum ve yazıları orta değilde normal yaparsan daha güzel olur bence..

K
12-05-2008 09:56
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

Grup: Admin
Karma Puanı: 59

Hocam öncelkikle hayırlı olsun. Eleştiri değilde bazı önerilerim olabilir.

1- index sayfası pek iyi görünmedi bana. Biraz daha düzenlenebilir. css menü eksikmiş gibi görünüyort. logo iyi durmamış vs..

2- Portaldan forum linki tıklandığında _blank değil de parent yapmanızı tavsiye edeyimm. yoksa farklı pencerede açıyor bu şekilde. (Tercih sizin tabi)

Bunun dışında gözüme çarpan çok birşey yok, tekrar hayırlı oolmasını diliyorum. Kolay gelsin.

12-05-2008 09:57
ßYuNuS61
Abone Üye

Karma Puanı: 2

site cok geniş.. biraz daralt birde hostundanmı veya sitedeki grafiklerdenmidir bilmem ama site geç acılıyor birde anasayfanın arkaplanı beyaz olmasa görüntüüyü kötüleştirmiş.. bunlarından dısında güzel olmuş.. başarılar... birde menulerde googleye link var.. Fısıltı yalakalıkmı yapıyorsun google amcaya :D :D Bravo

En son düzenleme: 12-05-2008 10:05 ßYuNuS61.

12-05-2008 09:58
SeNCeR
SoNYoLCuLaR

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 37

Olumlu veya olumsuz tüm yorumlara Teşekkür ederim.

Hocam logo işine gelince bir logo seçemedik şimdilik geçici olarak onu yaptım bugün.
Portaldaki link işini iyiki hatırlattınız hocam aklımdaydı ama unutmuşum onu düzeltmeyi...
Sayfa daraltmasını yapabiliriz tabi ki neden olmasın...

Herkese tekrar teşekkürler...

12-05-2008 10:05
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
DeeJay Ra
Abone Üye

Karma Puanı: 4

Batur Yazan:
Hocam öncelkikle hayırlı olsun. Eleştiri değilde bazı önerilerim olabilir.

1- index sayfası pek iyi görünmedi bana. Biraz daha düzenlenebilir. css menü eksikmiş gibi görünüyort. logo iyi durmamış vs..

2- Portaldan forum linki tıklandığında _blank değil de parent yapmanızı tavsiye edeyimm. yoksa farklı pencerede açıyor bu şekilde. (Tercih sizin tabi)

Bunun dışında gözüme çarpan çok birşey yok, tekrar hayırlı oolmasını diliyorum. Kolay gelsin.

Katılıyorum biraz Dağınık
başarılar

©
12-05-2008 10:06
ForeverCeo
PanoForum.Com

Karma Puanı: 1

hayırlı olsun

12-05-2008 10:14
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb