- Kategoriler halinde düzenlenmiş program arşivi
indirnet.org - 500 Mb Hosting
10 GB Trafik
Yıllık : 30 YTL
dinamithosting.com - iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
oqtr.com - MYBB Kurmaya Uygun
Ücretsiz Kurulum
Turhost.com
![]() |
ŞOK ! Forum Uyarı Sistemi >>> %99 Türkçe
|
![]() |
|
08-01-2007, 01:45
|
|||
|
|||
Cvp: ŞOK ! Forum Uyarı Sistemi >>> %99 Türkçe
themem demiş kimetin_rap demiş kibi resimde bi kullanicin altinda uyari resmide var her kullanicinin altinda uyar resmi oluyor mu ????? yahu delirecem bende neden cikmadi her kullanicin altinda uyar resmi ??? acaba nerde yalnis yaptim ?? |
|||
|
08-01-2007, 01:51
|
|||
|
|||
|
sende sadece tek kişinin altındamı cıkıyor garip..
Resmi ftp'den attıgını dusunuyorum... |
|||
|
08-01-2007, 01:54
|
|||
|
|||
themem demiş kisende sadece tek kişinin altındamı cıkıyor garip.. yahu hicbir kullanicinin altinda cikmiyor butun ayarlar tamam ama kullanicilarin altinda cikmiyor resim ???acaba nerde sorun var resmide attim ftp images klasorune? |
|||
|
08-01-2007, 02:06
|
|||
|
|||
|
5 - images/fws_warnbar.png dosyasını FTP'den images/kullandığını tema klasörü içine gönderin.
6 - images/english/postbit_fws.gif dosyasını FTP'den images/english'e images/turkish/postbit_fws.gif dosyasını FTP'den images/turkish'e gönderin bu sekilde yaptın yani , eger explorerdan bakmıyosan birde explorerdan bak bakiim resmin olması gereken yerde bi bosluk varmı, yoksa kalıplara tekrardan koyarız postite |
|||
|
08-01-2007, 02:15
|
|||
|
|||
|
eline sağlık aorgun..
|
|||
|
08-01-2007, 02:19
|
|||
|
|||
themem demiş ki5 - images/fws_warnbar.png dosyasını FTP'den images/kullandığını tema klasörü içine gönderin. yahu dosyayi atmadim resmi attim direk resim cikmasa neyse dicek resimde hata vardir onu cozmesi 1 saniye ama bosluk cikmiyor direk ?? |
|||
|
08-01-2007, 02:33
(En son düzenleme: 08-01-2007 12:34 arachnanthe.)
|
|||
|
|||
|
hepsini dkkatlice uyguladım fakat uyarı seviyesi sadece profilde görünüyor sağtaraftakinde nasıl görüntülüyecez
H |
|||
|
08-01-2007, 06:56
|
|||
|
|||
arachnanthe demiş kihepsini dkkatlice uyguladım fakat uyarı seviyesi sadece profilde görünüyor sende yine orda gorunmus bende hicbir yerde gorunmuyor
|
|||
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() |