MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ŞOK ! Forum Uyarı Sistemi >>> %99 Türkçe
08-01-2007, 01:45
Cvp: ŞOK ! Forum Uyarı Sistemi >>> %99 Türkçe
themem demiş ki
metin_rap demiş kibi resimde bi kullanicin altinda uyari resmide var her kullanicinin altinda uyar resmi oluyor mu ?????

Evet her kullanıcın altında cıkıyor o uyarı resmi

yahu delirecem bende neden cikmadi her kullanicin altinda uyar resmi ??? acaba nerde yalnis yaptim ??
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
08-01-2007, 01:51
sende sadece tek kişinin altındamı cıkıyor garip..
Resmi ftp'den attıgını dusunuyorum...
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
08-01-2007, 01:54
themem demiş kisende sadece tek kişinin altındamı cıkıyor garip..
Resmi ftp'den attıgını dusunuyorum...

yahu hicbir kullanicinin altinda cikmiyor butun ayarlar tamam ama kullanicilarin altinda cikmiyor resim ???acaba nerde sorun var resmide attim ftp images klasorune?
08-01-2007, 02:06
5 - images/fws_warnbar.png dosyasını FTP'den images/kullandığını tema klasörü içine gönderin.

6 - images/english/postbit_fws.gif dosyasını FTP'den images/english'e
images/turkish/postbit_fws.gif dosyasını FTP'den images/turkish'e gönderin

bu sekilde yaptın yani ,
eger explorerdan bakmıyosan birde explorerdan bak bakiim resmin olması gereken yerde bi bosluk varmı,
yoksa kalıplara tekrardan koyarız postite
08-01-2007, 02:15
eline sağlık aorgun..
08-01-2007, 02:19
themem demiş ki5 - images/fws_warnbar.png dosyasını FTP'den images/kullandığını tema klasörü içine gönderin.

6 - images/english/postbit_fws.gif dosyasını FTP'den images/english'e
     images/turkish/postbit_fws.gif dosyasını FTP'den images/turkish'e gönderin

bu sekilde yaptın yani ,
eger explorerdan bakmıyosan birde explorerdan bak bakiim resmin olması gereken yerde bi bosluk varmı,
yoksa kalıplara tekrardan koyarız postite

yahu dosyayi atmadim resmi attim direk resim cikmasa neyse dicek resimde hata vardir onu cozmesi 1 saniye ama bosluk cikmiyor direk ??
08-01-2007, 02:33 (En son düzenleme: 08-01-2007 12:34 arachnanthe.)
hepsini dkkatlice uyguladım fakat uyarı seviyesi sadece  profilde görünüyor sağtaraftakinde nasıl görüntülüyecez

[Resim: ads305zrv9.png]

H
08-01-2007, 06:56
arachnanthe demiş kihepsini dkkatlice uyguladım fakat uyarı seviyesi sadece  profilde görünüyor

EDİT: şimdi farkettim bu paneldeki
uyarı tiplerini yönet
uyarı loglarını incele yok bende

[Resim: ads305zrv9.png]

sende yine orda gorunmus bende hicbir yerde gorunmuyor Gülücük
Mesaj Önizleme 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb