Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (5): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] 5 Sonraki > En Son »
Sitenize Özel SEO - FaRuKuZaM
Yazar Mesaj
kaya_577
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
RE: Sitenize Özel SEO - FaRuKuZaM

mahfeR Yazan:
seo score %64 iyi mi (:

o güncellenmeden önceydi
şu anda %95

a
20-04-2008 05:58
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

Karma Puanı: 2

NeoCooL Yazan:
Arkadaşlar bu seo skoru vs hikaye bu arada arkadaşım burda milleti yanıltmayalım yukarıdaki belirttiğin kelimelerde birinciyim diyorumsun örn: cep forumu sorgulaması cep forumu için yaklaşık 2.610.000 sonuçtan bence hiçte zor bi kelime değil. Bir ikincisi yaptığın özel şey nedir onu anlayamadık ?? örn: forumun içerisinde herhangibi bi konuda kaynak açtığımızda desc. ve keyw. defalarca tekrarlanmış olduğunu görüyoruz bumu özel seo ??? Öbeklemeden başka değil peki bunun yakın zamanda sana geri dönüşümünü biliyormusun ?

Sana yaptıklarımdan bahsetmek zorunda değilim ayrıca o dediğin tekrarlanan meta taglarla da alakası yok. O sadece fikanın editlediği seo eklentisini kullanmak istemem ve oradaki php hatası yüzünden eklediğim diğer Dynamic Metas eklentisiyle çatışması ve son olarak da php'yi fazla bilemediğimden dolayı bu sorunu düzeltememem. Şu ana kadar bu durumun hiçbir sakıncasını göremedim ama tabi düzgün olmasını ben de isterdim.

Ayrıca meta taglarının sandığınız kadar önemli olmadığını söyleyebilirim. Ben daha çok iç kodlarla boğuşurum. İnanmak veya inanmamak sizin sorununuz. Kimseyi de inandırmak zorunda değilim. Buraya sitemin durumunu yazdım ve sitem her şeyi belli ediyor... Güzel

20-04-2008 06:06
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
okankrms
Abone Üye

SEO Score: 68% iyimi acaba???

20-04-2008 06:08
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

okankrms Yazan:
SEO Score: 68% iyimi acaba???

şöyle söyleyeyim gerçekten temiz bir şekilde uğraşılmadıkça bu değer yükselmez. Ayrıca sanırım ben bu skor çok önemliymiş gibi söylemişim. Yanlış anlayanlar olabilir bunu fazla takmayın ama kimse de önemsiz diyemez. O site büyük bir site ve gereksiz bir ölçüm sistemi yapacak hali de yok Güzel

20-04-2008 06:11
KaRaMaSkE Ban!!
MyBBDestek Maskesi

Grup: Banlanmış
Statü: Uzakta

Verdiğiniz istatistikle kötü bir seo danışmanı tutmanızı öneririm.
Ben tuttum şahsen işte hit
http://www.coksey.com

20-04-2008 06:24
okankrms
Abone Üye

hmm peki yükselmesi için sen mi bişi yapacaksın koda... yapacaksan ekleyeyim hemen seni msn ye...

20-04-2008 06:25
GameOver Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

72%

benim ki sizce nasıl ;)

22-04-2008 02:44
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
kaya_577
Acemi Üye
**

Karma Puanı: 0

turkiyecep'in şu anki hiti 1100-1300 arası ve sitesinde 700 küsür konu var. sizin ise sitenizde bunun neredeyse 20 katı konu varken (yani içerik fazlayken) sadece 4-5 kat hitiniz var. ayrıca FaRuKuZaM zaten kendi sitesi için bir seo danışmanı sayılır. yavaş yavaş bu işe girmiş referansları da var

not: Faruk abim giremedigi için ben yazdım.

a
07-05-2008 11:04
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars