Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (5): « İlk < Önceki 1 2 [3] 4 5 Sonraki > En Son »
Sitenize Özel SEO - FaRuKuZaM
Yazar Mesaj
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 57
RE: Sitenize Özel SEO - FaRuKuZaM

tartışma yok beyler...
FaRuKuZaM, eğer bu konuda destek olacaksan açıktan yaz ne yapıldığını.

"Cep Forumu" çok önemli bir meta değildir bu arada. Kolay kolay bir kıullanıcı google a girip "cep forumu" diye arama yapmaz. Muhtemelen "Title" girmişsindir ki çıkıyor.

Basit bir örnek : Google'a Forum Arescom yazınca da 1. ve 2. sırada çıkar benim sitem ve benim sitemde seo yok. Sitesinde seo olmayan seo dan anlamıyor anlamına da gelmez.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=...=Ara&meta=

Önemli olan google da aranabilecek kelimelere göre ilk sırlarda bulunabilmek. Kimse "Forum Arescom" diye arama yaparak benim siteme gelmez. (Sitemi bilip domaini unutanlar hariç)

Ama "Kpss ders notlar" çok aranan bir terim ve yazdığında sonuca bak. Seo olmayan site nerde..

Umarım beni yanlış anlamazsın. Yardımcı olmak istediğini biliyor ve saygıyla karşılıuyorum, ama bu işleri adminlik isteyerek değil bizzat paylaşarak yapsan daha hoş olur.

Son sözüm, İmzamdaki cümle...

24-02-2008 12:16
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 3

Batur Yazan:
tartışma yok beyler...
FaRuKuZaM, eğer bu konuda destek olacaksan açıktan yaz ne yapıldığını.

"Cep Forumu" çok önemli bir meta değildir bu arada. Kolay kolay bir kıullanıcı google a girip "cep forumu" diye arama yapmaz. Muhtemelen "Title" girmişsindir ki çıkıyor.

Basit bir örnek : Google'a Forum Arescom yazınca da 1. ve 2. sırada çıkar benim sitem ve benim sitemde seo yok. Sitesinde seo olmayan seo dan anlamıyor anlamına da gelmez.

Önemli olan google da aranabilecek kelimelere göre ilk sırlarda bulunabilmek. Kimse "Forum Arescom" diye arama yaparak benim siteme gelmez. (Sitemi bilip domaini unutanlar hariç)

Ama "Kpss ders notlar" çok aranan bir terim ve yazdığında sonuca bak. Seo olmayan site nerde..

Umarım beni yanlış anlamazsın. Yardımcı olmak istediğini biliyor ve saygıyla karşılıuyorum, ama bu işleri adminlik isteyerek değil bizzat paylaşarak yapsan daha hoş olur.

Son sözüm, İmzamdaki cümle...

dediklerinizde haklısınız. ben cep forumu kelimesini en genel olarak ele aldım. yani evet title dan veya description olarak çıkıyor ama sitemde bulunan paylaşımlardan da genel olarak çok iyi sıralarda ara sıra değişiklik yaşansa da genelde yükseliş içerisinde

bu arada sitenin o kelimede yüksek çıkması da sonuçta seoya bağlı. o sayfanızın seou 89% görünüyor ayrıca değişik etmenler de bu iş içerisinde, link seonuz olsa kesinlikle daha iyi olurdu sizin için, bu arada sitenizin sol menüsünde Power point seçeneğinde yanlışlık var sonunda fazladan bir > kodu var

Son olarak yakında ayrıntılı biçimde anlatmayı düşünüyorum her ne kadar herkes hak etmese de...

Bu arada Forum Arescom yazarak kimse gelmez sitene de sonuçta ben türkiye cep yazıp gelenlerden bahsetmedim Gülücük sitemin kategorisinin genel isimlerini yazdım ki cep forum veya cep forumu da çok aranan kelimeler

En son düzenleme: 24-02-2008 05:52 FaRuKuZaM.

24-02-2008 05:50
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
kaya_577
Acemi Üye
**

Karma Puanı: 0

bence güvenilir biri
http://www.maksiforum.org
http://www.w3.org u
baştan sona düzenledi
w3 standarları çok bozuktu hatta html bile yoktu
düzeltti saolsun

a
05-04-2008 11:58
mahfeR
Çakma Dedektif xD

seo score %64 iyi mi (:

08-04-2008 12:51
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
SMaster
Üye

Karma Puanı: 1

89% muş benimki

09-04-2008 07:06
N@RKQZ
TrFrm.OrG

Karma Puanı: 3

%57 benimkide.. iki hafta da ii bence : )

09-04-2008 07:34
NeoCooL
Acemi Üye
**

Arkadaşlar bu seo skoru vs hikaye bu arada arkadaşım burda milleti yanıltmayalım yukarıdaki belirttiğin kelimelerde birinciyim diyorumsun örn: cep forumu sorgulaması cep forumu için yaklaşık 2.610.000 sonuçtan bence hiçte zor bi kelime değil. Bir ikincisi yaptığın özel şey nedir onu anlayamadık ?? örn: forumun içerisinde herhangibi bi konuda kaynak açtığımızda desc. ve keyw. defalarca tekrarlanmış olduğunu görüyoruz bumu özel seo ??? Öbeklemeden başka değil peki bunun yakın zamanda sana geri dönüşümünü biliyormusun ?

10-04-2008 02:20
dj_kriz
Abone Üye

Karma Puanı: 1

gereksiz meta kodları eklenmiş. daha ne olmuş?

15-04-2008 10:30
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb