- Kategoriler halinde düzenlenmiş program arşivi
indirnet.org - 500 Mb Hosting
10 GB Trafik
Yıllık : 30 YTL
dinamithosting.com - iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
oqtr.com - MYBB Kurmaya Uygun
Ücretsiz Kurulum
Turhost.com
![]() |
Sitenize Özel SEO - FaRuKuZaM
|
![]() |
|
23-02-2008, 01:57
|
|||
|
|||
|
RE: Sitenize Özel SEO - FaRuKuZaM
evet burada paylaşsan da herkes faydalansa madem senin 4 saatini alıyo bir günde en fazla 4 kişiye yardım edersin buraya koysan en az 40 kişi faydalanır
evet cevap bekliyoruz..
|
|||
|
23-02-2008, 01:58
|
|||
|
|||
|
sitenin alexa sırası 2 milyon 30 bin lerde + kodlarla ne alakası var çok konuşma bence
|
|||
|
23-02-2008, 01:11
(En son düzenleme: 23-02-2008 01:46 FaRuKuZaM.)
|
|||
|
|||
medea demiş kisitenin alexa sırası 2 milyon 30 bin lerde + kodlarla ne alakası var çok konuşma bence 1. si sitem yeni olduğu için 2 milyonlarda, ki açılır açılmaz gerçek değerinin bilinmesi olanaksız yazdıklarına bakılırsa seodan anlamıyorsun ve sırf senin gibi çok bilmişler faydalanmasın diye sadece msn ekleyenlere yardım ediyorum, her şeyi alexa sıralamasında sanıyorsun öyle değil mi? daha sitene link seosu bile kurmamışsın. neyse senin gibi burada tartışma açabilecek sözler kullanmak istemiyorum şu anki sinirli halimle bile... ayrıca internetin kodlardan oluştuğunu ve her şeyin kodlardan ibaret olduğunu hatırlatırım ;) ayrıca al bi kanıtı daha sitem cep forumu kelimesinde 3. sıraya yükselmiş o kadar cep forum arasından... arkadaşlar inanın paylaşmak istiyorum burada ama uzun ve karışık bir iş olmasından dolayı yanlış bir şey yapıp da forumunuzun tipini kaydırtmak istemiyorum... msn imi eklerseniz size mantığını söyleyebilirim... |
|||
|
23-02-2008, 06:16
(En son düzenleme: 23-02-2008 06:22 uwit.)
|
|||
|
|||
|
kim anlamıyor ?
Yapacaksan adam gibi paylaşım yap . yapmayacaksan millete dil uzatma . Cep forum yazdım ilk sayfa da bile değilsin ® |
|||
|
23-02-2008, 08:39
|
|||
|
|||
|
aynen ..
|
|||
|
23-02-2008, 11:15
(En son düzenleme: 23-02-2008 11:23 FaRuKuZaM.)
|
|||
|
|||
uwit demiş kikim anlamıyor ? ben anlamamaktan kasıt, bilmiş birinin sözüne karşılık verdim ve bunun senle ne alakası var, zaten sitemdeki sorun nedeniyle sinirlerim iyice gerilmişti. bide bu böyle deyince gerçekleri söyledim. ve burada dil filan uzatmadım farkındaysan kendisi kaşındı ben de ona gerçekleri söyledim lütfen benimle laf yarışına girmeyin ayrıyeten şu ana kadar 9-10 kişi msn imi ekledi. hepsine de elimden geldiğince yardım ettim. istiyosan onlara söylerim burada belirtirler. adam gibi paylaşım yaptığım kesin, çünkü ilk mesajımda buraya yazmayacağımı söylemiştim. ayrıca da iyi bakarsan cep forum kelimesinde değil cep forumu kelimesini kastettim son mesajımda, ki cep forum kelimesinde de 8. sayfadaydı 2. sayfaya yükseldi ve o kadar site arasından geride olması normal şu an itibariyle ben kimseyle tartışmak filan istemiyorum yeter ki sanki ben milleti buraya boşuna getirip hava yapıyorum filan zannedilmesin. neyse herkese kolay gelsin, lütfen bundan sonra bu tip mesajlar yazmayalım, gerçekten faydalanacağına inananlar msn imi eklesin ve yararını görsün... |
|||
|
23-02-2008, 11:57
|
|||
|
|||
Alıntı:adam gibi paylaşım yaptığım kesin, çünkü ilk mesajımda buraya yazmayacağımı söylemiştim. Adam gibi paylaşımın buysa diğerlerini görmek isterim. Ben kimseyle laf yarışına girecek değilim. ® |
|||
|
24-02-2008, 12:10
|
|||
|
|||
|
ya google da bir süre cep forum kelimesinde üst sıralarda çıkabilirsin
bu sorun degil çünkü google yeni sitelere öncelik tanıyor sanıyorsam ama emin de değilim çok bilmiş konuşmayayım mesela 1 yıllık domainimle bir aylık domaini aynı foruma yönlendirdim yaptığım aramalarda 1 aylık domainim daha üst sıralardaydı bu benim başıma geldi bilmiorum Seoda link seosunu kurun birde bir arkadaşın paylaştıgı rss şeklinde sitemaplar vardı onları googlea sitemap olarak ekleyin çok güzel bir şekilde indexliyor |
|||
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() |

evet cevap bekliyoruz..

bu sorun degil çünkü google yeni sitelere öncelik tanıyor sanıyorsam ama emin de değilim çok bilmiş konuşmayayım mesela 1 yıllık domainimle bir aylık domaini aynı foruma yönlendirdim yaptığım aramalarda 1 aylık domainim daha üst sıralardaydı