MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Siteniz mi çalındı?
12-03-2008, 07:07 (En son düzenleme: 12-03-2008 07:33 Termin.)
Siteniz mi çalındı?
Arkadaşlar kendinize ait içeriginiz başka siteler tarafından çalınırsa ve magdur oldugunuz düşünüyorsanız ve içerigin ilk halinin size ait oldugunu ispatlayabilirseniz, google çalan siteyi uçuyor.
Peki bunu nasıl yapıcaz işte bu adresten:

Alıntı:Merhaba,

Yasaları ihlal ettiğini düşündüğünüz bir durumu bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Şikayetiniz ilgili ekibimizin dikkatine aktarılmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Değerlendirmenin ardından, şikayetinizin yasaları ihlal eden bir durum olması halinde ilgili içerikler arama sonuçlarımızdan çıkarılacaktır.

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, https://www.google.com/support/contact/?...egal&hl=tr adresindeki formu kullanarak bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Akın Alptekin
Google Destek Ekibi

Google Ireland Ltd.
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4 - Ireland

Registered in Dublin, Ireland
Registration Number: 368047

r10.net 'ten alıntıdır.

!
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
12-03-2008, 07:31 (En son düzenleme: 12-03-2008 07:31 GececiSezgin.)
RE: Siteniz mi çalındı?
https://www.google.com/support/conta...le_legal&hl=tr link kırık hayrına bi düzenlermisin bunu Gülücük güzel birşey saol paylaşımın için

?
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
12-03-2008, 07:34
Hmm Güzel bi uygulama bence Ortalıkta site hırsızı çok Gülücük google en iyisini yaptı
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
12-03-2008, 07:34
Linki düzelttim kusura bakmayın...

!
12-03-2008, 07:39
Termin demiş kiLinki düzelttim kusura bakmayın...

allah senden razı olsun + rep gardeş hakkını ödeyemem valla Gülücük

?
12-03-2008, 07:47
ozaman ben siteme özgün bişey eklerim
sora onu google bildiririm..
sonrada o içeriğimi başka bir kıcık olduğum siteye ekleyip google şikayet ederim
12-03-2008, 07:59
şikayet edince napacaklar siteye bilgisi olan varmı Gülücük ben birini bildirdim Gülücük

?
12-03-2008, 08:10
öncelikle konuların zamanına ve uygunluklarına bakarlar.
tabi warez içerik falanda varsa sizde ceza alırsınız :D

daha sonra calıntı oldugu dusunulen forumdaki linkler google aramalarından silinir.
hepsi bukadar. kara listeye falan alınmaz yani site.

ama sizin sitenizide kontrol altına alacakları için sitenizinde ozgun olması gerekir genel bi forumsa sizdende linkler güme gider aramalardaki Wohow
Mesaj Önizleme 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb