Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Siteniz çok güzel
Yazar Mesaj
kalbikirik Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
Cvp: Siteniz çok güzel

Arno olmasaydı MyBB yayılmazdı demek:D Arkadaşım asıl teşekkürü başkaları hakediyor. Bu MyBByi TR ye ilk getirenler hakediyor! O bakımdan doğruyu söylüyormuş gibi yanlışları söylüyorsun:D

03-01-2008 11:33
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Termin
Mesajcı Üye

Grup: Üye
Karma Puanı: 2

kalbikirik Yazan:
Arno olmasaydı MyBB yayılmazdı demek:D Arkadaşım asıl teşekkürü başkaları hakediyor. Bu MyBByi TR ye ilk getirenler hakediyor! O bakımdan doğruyu söylüyormuş gibi yanlışları söylüyorsun:D

Şöyle soralım soruyu ilk hard diski kb'larda seyreden ve 4 salon büyüklüğünde olan mı asıl teşekkürü hak ediyor yoksa günümüzdeki bilgisayarları üreten kişiler mi?

03-01-2008 11:52
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 10

MyBByi türkiyeye ilk getiren dragonfever ve oktaydır desem kim ne diyecek? Adnan abinin destek sitesi açıp sonra kapattığını biliyorum. Oktay abininde communityde uzun zamandır ve en çok aktif olan Türk üyelerden birini olduğunu biliyorum. Ve bu bahsettiğim iki kişi senin düşünmemizi istediğin adamlardan çok fazla katkıda bulundular. Bende o kişilere teşekkür ederim.
Ayrıca omar sitende karakter sorununu çözemiyorsun sanırım bi türlü. Host falan değiştirip uğraş dur. Halbuki tek yüklemede karakter sorunu filan kalmıyor.

03-01-2008 11:54
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 10

Termin verdiğn örnek durumumuzla bence alakasız. Çünkü senin dediğine göre ilk hddler yapılmasaydı şuankiler olmayabilir ya da çok daha gelişmiş şekilde olabilirdi. Ama mybbdestek başkaları olmasaydı da olurdu. Ya da başka bi site olurdu. Mesela mybbtr.com yayınına daha farklı devam edebilirdi.

03-01-2008 11:58
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
madcrazy
Webmaster.

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 8

terminin verdiği örnekte bi nevi mantıklı ama yinede arnoya teşekkürler burası mybb yi öğrendiğim ve öğreneceğim TEK yer

termin bu arada imzana hastayım çok güzel bi söz :D

emre sana gelecek olursak ben sadece bi soru sordum ve düzgünce sordum sendende o şekilde bir cevap beklerdim

fakat sen anlamadın? bu tavrınıda sevmedim lütfen düzgün konuş ben sana insan gibi bi soru sordum

04-01-2008 12:26
hallowen.
Yardımsever
**

Karma Puanı: 0

kalbirik adlı (banlanmış üye). Bu mesajları okuyamadığını biliyorum ama yinede söylüyeceğim. Reklam için buraya geldiğin belli. Kimi savunuyorsun?(onu herkes anladı). Adam akıllı durun.(sen ve arkandakiler) En baba destek sitesi MyBB Destek (MD)'dir.
Arno her ki cevabınada katılıyorum ;)

04-01-2008 12:29
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri vBCoders blackinci Baybars