Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Site çok yavaş
Yazar Mesaj
DisasTR
fulloyunindir.org

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 0
Cvp: Site çok yavaş

Dedektif Yazan:
Sizinde söylediğiniz gibi bunun birden fazla nedeni olabilir .
1-) Hosttan kaynaklanan yavaşlık olabilir
2-) Grafik ağırlıklı bir tema kullanıyorsanız bu açılışı geciktirebilir
3-) Eklentilerden kaynaklı yavaşlık olabilir.

Çözümü tam olarak tespit etmek için default tema üzerinde eklentileri kapatarak test ediniz.

yada almanya olabılır tr Ile almanya arasında fark var

15-01-2008 06:42
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
blackinci
(D~U~B)

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 5

ahmetatik Yazan:
Sayın yöneticiler,

mybbdestek forumlarını uzun bir süredir takip etmeyim.Gerçektende çalışmaları ve yapılan her şeyi beğeniyorum.Mybb sistemi hakkında sıfır bilgiye sahipken buradan öğrendiklerimle bir forumu kurup kısa sürede eklentilerini eklemeyi öğrendim.Sözü çok uzattım galiba gelelim derdime Gülücük

Sitenizin sayfa açılış hızı gerçekten yavaş.Bu, bazen o kadar sıkıyor ki insan neyi aradığını, hangi sorununu çözmeye çalıştığını bile unutuyor (Bu benim için geçerli).

Bu grafiklerden mi kaynaklanıyor, yoksa host'dan mı bilemiyorum ama bu duruma bir çözüm bulmanız gerekli.

İyi çalışmalar dileğiyle

Sayın ahmetatik keşke herkes sizin gibi eleştirlilerde bulunsa
şimdi şikayetinizde gerçeklik payı var şöyleki bu son 2 haftadır bir yavaşlama söz konusu ve bu yavaşlama gittikçe artmakta bize host sağlayan arkadaş vatani görevini yapmak için gitmiş şimdi yeni sahibiyle tanışma fırsatımız olmadı Ama bu elbette böyle devam edmiyecektir gecici bir durum gerekirse host değiştirilir bir şekilde bu sorunun aşılır

15-01-2008 09:29
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Anzilia
İngilizce Öğretmeni

teşekkürler sayın Blackinci ilginiz için.

15-01-2008 11:23
By_KANKY
Yeni Üye
*

RE: Site çok yavaş

Ya bunu şikayet olarak anımsamayın ama mybbdestek v2 temasına ne oldu acama forumda sorunmu var forumumuz kapanmıcak dimi

17-01-2008 10:06
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb