MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Shoutbox üye sınırlandırması
09-02-2008, 02:24
Shoutbox üye sınırlandırması
Selam üstadlar
Shoutbox a 20mesajın altında mesajı olan üyelerin yazmasını istemiyorum yada shoutbox u görmesini
bunu nasıl yapabilirim?
Ajax shout kullanıyorum spicefusenin
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
09-02-2008, 06:19
RE: Shoutbox üye sınırlandırması
Bildiğim kadarıyla öyle bir özelliği yok..
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
09-02-2008, 06:25 (En son düzenleme: 09-02-2008 06:31 nurullahz.)
Tam emin değilim cünkü deneme şansım olmadı. Kodlarını da görmedim, basit ve pratik bir düşünce üretirsek eğer

Mesaj sayısına göre kullanıcı başlıklarına bir user grubu açarsın, 20 mesaj ve üzeri diye düzenlersin.

Shoutbox'a da mesaj gönderilecek form kısmının içerisine if döngüsü eklersin ve varsayalım bu 2.nci grup o halde 1.nci grubumuz 20 altı mesaj olanlar olacak, onlara bu kısmı göstermeyecegiz.

mysql'deki mybb_usertitles kısmından kullanıcıya göre çekim yapıp, $utid kısmını alacağız.

if($utid==1)
{ echo"20 mesaj altındaysanız shoutboxı kullanamazsınız."; }
else { echo"BURAYADA FORMUN POST EDECEĞİNİZ KISMININ KODLARINI GİRERSİN"; }

bu tarz birşey.

Kodları görmediğim için ve zamanımın olmadığı için fazla yardımcı olamayacagım üzgünüm.

Bu kesin bir formül degil sadece hızlıca pratikde bir çözüm uyarlamaya calıstım. Kesin olacagı hakkında emin degilim.

Kolay gelsin.

// edit bir düzenleme daha yapayım

yine emin degilim sadece pratikte olabilecek bir durumu yazayım

$utid ile hiç ugrasmadan

if($postnum<='20') {
echo"mesaj yazamazsınız"; }
else { echo" kodlar buraya "; }

tarzıyla da yapabilirsiniz.

$postnum'u $uid 'e göre cekeceksin.

Biraz çorbaya döndü ama biz alaylıyız maalesef, kendimiz yapabiliyoruz ama anlatamıyoruz. Kusura bakma Gülücük
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
11-02-2008, 04:55
nurullahz demiş kiTam emin değilim cünkü deneme şansım olmadı. Kodlarını da görmedim, basit ve pratik bir düşünce üretirsek eğer

Mesaj sayısına göre kullanıcı başlıklarına bir user grubu açarsın, 20 mesaj ve üzeri diye düzenlersin.

Shoutbox'a da mesaj gönderilecek form kısmının içerisine if döngüsü eklersin ve varsayalım bu 2.nci grup o halde 1.nci grubumuz 20 altı mesaj olanlar olacak, onlara bu kısmı göstermeyecegiz.

mysql'deki mybb_usertitles kısmından kullanıcıya göre çekim yapıp, $utid kısmını alacağız.

if($utid==1)
{ echo"20 mesaj altındaysanız shoutboxı kullanamazsınız."; }
else { echo"BURAYADA FORMUN POST EDECEĞİNİZ KISMININ KODLARINI GİRERSİN"; }

bu tarz birşey.

Kodları görmediğim için ve zamanımın olmadığı için fazla yardımcı olamayacagım üzgünüm.

Bu kesin bir formül degil sadece hızlıca pratikde bir çözüm uyarlamaya calıstım. Kesin olacagı hakkında emin degilim.

Kolay gelsin.

// edit bir düzenleme daha yapayım

yine emin degilim sadece pratikte olabilecek bir durumu yazayım

$utid ile hiç ugrasmadan

if($postnum<='20') {
echo"mesaj yazamazsınız"; }
else { echo" kodlar buraya "; }

tarzıyla da yapabilirsiniz.

$postnum'u $uid 'e göre cekeceksin.

Biraz çorbaya döndü ama biz alaylıyız maalesef, kendimiz yapabiliyoruz ama anlatamıyoruz. Kusura bakma Gülücük

hocam çok sağol ama denedim beceremedimÜzgün
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Mesaj Önizleme 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb