- Kategoriler halinde düzenlenmiş program arşivi
indirnet.org - 500 Mb Hosting
10 GB Trafik
Yıllık : 30 YTL
dinamithosting.com - iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
oqtr.com - MYBB Kurmaya Uygun
Ücretsiz Kurulum
Turhost.com
![]() |
Shoutbox üye sınırlandırması
|
![]() |
|
09-02-2008, 02:24
|
|||
|
|||
|
Shoutbox üye sınırlandırması
Selam üstadlar
Shoutbox a 20mesajın altında mesajı olan üyelerin yazmasını istemiyorum yada shoutbox u görmesini bunu nasıl yapabilirim? Ajax shout kullanıyorum spicefusenin |
|||
|
09-02-2008, 06:19
|
|||
|
|||
|
RE: Shoutbox üye sınırlandırması
Bildiğim kadarıyla öyle bir özelliği yok..
|
|||
|
09-02-2008, 06:25
(En son düzenleme: 09-02-2008 06:31 nurullahz.)
|
|||
|
|||
|
Tam emin değilim cünkü deneme şansım olmadı. Kodlarını da görmedim, basit ve pratik bir düşünce üretirsek eğer
Mesaj sayısına göre kullanıcı başlıklarına bir user grubu açarsın, 20 mesaj ve üzeri diye düzenlersin. Shoutbox'a da mesaj gönderilecek form kısmının içerisine if döngüsü eklersin ve varsayalım bu 2.nci grup o halde 1.nci grubumuz 20 altı mesaj olanlar olacak, onlara bu kısmı göstermeyecegiz. mysql'deki mybb_usertitles kısmından kullanıcıya göre çekim yapıp, $utid kısmını alacağız. if($utid==1) { echo"20 mesaj altındaysanız shoutboxı kullanamazsınız."; } else { echo"BURAYADA FORMUN POST EDECEĞİNİZ KISMININ KODLARINI GİRERSİN"; } bu tarz birşey. Kodları görmediğim için ve zamanımın olmadığı için fazla yardımcı olamayacagım üzgünüm. Bu kesin bir formül degil sadece hızlıca pratikde bir çözüm uyarlamaya calıstım. Kesin olacagı hakkında emin degilim. Kolay gelsin. // edit bir düzenleme daha yapayım yine emin degilim sadece pratikte olabilecek bir durumu yazayım $utid ile hiç ugrasmadan if($postnum<='20') { echo"mesaj yazamazsınız"; } else { echo" kodlar buraya "; } tarzıyla da yapabilirsiniz. $postnum'u $uid 'e göre cekeceksin. Biraz çorbaya döndü ama biz alaylıyız maalesef, kendimiz yapabiliyoruz ama anlatamıyoruz. Kusura bakma
|
|||
|
11-02-2008, 04:55
|
|||
|
|||
nurullahz demiş kiTam emin değilim cünkü deneme şansım olmadı. Kodlarını da görmedim, basit ve pratik bir düşünce üretirsek eğer hocam çok sağol ama denedim beceremedim
|
|||
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() |