MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Konu Kilitli 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

23-04-2008, 06:32
RE: Selametle
Allah güle güle gidip gelmeyi nasip eylesin.
İnşallah tekrar aramıza dönersiniz....
İstersen Senin Yerine Görev Yapabilirim Gülücük :D Zuha
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
23-04-2008, 06:57
Vay be ergün abi de gidiyor.. Kaç ustam varki şurda ? Zaten mybb ye geçişimi sağlayan, temeli atan sen oldun.. Sonrasında C0n+r@. Gidişine üzüldüm, hayırlısıyla askerliğini yapıp dönmeni diliyorum.. Hayırlı teskereler ustam..
23-04-2008, 07:08 (En son düzenleme: 23-04-2008 07:08 KeYCi.)
Demek bir yıldız daha kayıp gitti ha...Mybb'ye başlamamdaki en büyük etkenlerden biriydi..Önce Arno&Blackinci gitti şimdi sen zaten ne zamandır online olmuyodun sitelerle sagokey kapandı 1 hafta bekledim düzeltirsin diye ama düzeltmedin oradan anladım zaten uğraşmadığını...Neyse hayırlı teskereler..
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
23-04-2008, 07:11
O ŞİMDİ ASKER
23-04-2008, 08:50
hayırlı ile gider gelirsin inş...
hayırlı teskereler...
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
23-04-2008, 09:11
Allah'a emanet.
23-04-2008, 10:47
Arkadaşlar neyi kaybettiniz, yıldız kaybettik falan??
Hayırlısı ile Askerligini yapacak aslanlar gibi Aftermath, ve inşallah dilerse aramızda olacak yine.

Selametle After, Yine görüşmek üzere.
Hayırlı teskereler dilerim
23-04-2008, 10:47
Hayırlı teskereler ..
Konu Kilitli 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb