mybbdestek.com dıye tıklandıgında sadece bır ındex cıkıyor o bolumu daha canlı bırseyle suslesek nasıl olur.portal tarzında olabılır mesela son cıkan cevırıler onemlı plugınler gıbı dıkkat cekıcı seylerı oraya koyabılırızde ya ne bıleyım farklı seyler ama kullanıslı guzel seyler olabılır dıye dusunuorum... sadece bı onerı fıkır arkadaslar
Arkadaşlar siz bu şekilde düşünüyorsunuz da bu siteyi tasarlayan arkadaşlar düşünmüyormu sanıyorsunuz.
versiyonun çıkmasını bekliyor adminlerimiz ozaman asıl bomba patlayacak diyorlar bekleyelim ve görelim.
Tabi önerilerimizi sunmakta serbestiz sonuçda herbir öneri + olarak yansır tasarımda yardımcı olmuş oluruz.
Arkadaşlar siz bu şekilde düşünüyorsunuz da bu siteyi tasarlayan arkadaşlar düşünmüyormu sanıyorsunuz.
versiyonun çıkmasını bekliyor adminlerimiz ozaman asıl bomba patlayacak diyorlar bekleyelim ve görelim.
Tabi önerilerimizi sunmakta serbestiz sonuçda herbir öneri + olarak yansır tasarımda yardımcı olmuş oluruz.
bız burda gorus belırtıyoruz neden baskaları adına konusma yapıyorsunkı bende bı bomba beklıyorum ama o sure ıcındede oraya belkı bısıler yapılanılır dıye fıkır sunduk
Bende katılıyorum sana bypasa
hem görsellik açısından hem güncel ve önemi yüksek konulara erişim rahatlığı sağlar.Destekliyorum Sayın arkadaşım fikrini