Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (11): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Sonraki > En Son »
Resim Boyutlandırıcı[Türkçe]
Yazar Mesaj
steqanos
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Cvp: Resim Boyutlandırıcı[Türkçe]

kurdum oldu ama resimler bu şekilde görünüyo aynı şekilde smileyler de nasıl düzeltebilirim

31-05-2007 08:34
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
exosmaster
m a r u n v

Karma Puanı: 1
RE: Cvp: Resim Boyutlandırıcı[Türkçe]

waverhan Yazan:

fastahmet Yazan:
Plugin yöneticisinde böyle bir hata veriyorsebebi ne olabilir acaba en üste yazıyo

Kod:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\odeviniz.net\httpdocs\admin\adminfunctions.php:87) in C:\Inetpub\vhosts\odeviniz.net\httpdocs\inc\plugins\resizer_class.php on line 367
�PNG  ��� IHDR���Ê���R���PK����gAMA��±� üa���tIME× * è�qü��}IDATx^í� nÜ0 EÓ3å=MÎÑ�§qZªÀM��Pô`�Å6E~ò�tÆ@~¼¾¾¾¿ğB°8@á�( +ğÙL��A[@¡BP  � Dâ�j� �J@$NA@¡P  � Dâ�j� �J@$NA@ù¨�_?_>ßßıÊâÇ *Årè±(§èı× =l¬Jê¬�«üX¥Ë��J±lÊ�¸¬Ièıõsôü�B¾ûÚJ±l�$¸õ»vWo�AëF­-­#D:�ççÈñ+çJ££³oD¿~óêõ¯LúÑ+²Kkç�Å£^?vykYI)n©3JÀJ�ÚúÜÂ!ùî]¯uè[�¦ww²»ìo�Ö)¤{ ¯àW�µãF|Ğà��N* Ä�¯QÍ�å.T »�Zã�6x;z>­p"¶­bZ�¤K$.kıÈXåuÆo(£%K¦î(# DÔ°í­�mìZµÃ[qÏB[åş$ıͼW¼Ò©ÍİŞnê­5�gëÎ�¢­}ŞÏx¾EF4Ï�v<²�e='mGÑ Ó*�¾cô7¾g½9Ú+¦�{É�h1��:W×Ò6m¬ÕFÚªcWú��uwÁ¯ç)�¶£ ¯û�®'Ùk�^�7²N�m�÷sE8¶%²ö;«�D¯cx»�¤£|(W;¥Ô"]*¢mEhè(��¢u�;:�76y�ªŞ�Ùl¼2{p�%�Jd¤ñ�!ÚÁ<;QP"v¬± PşW°,(}\Q¬ñidWÕ ïÜé­®­q°]G��ÑKß^¶EÚ"ñ�¯ß�%¨"ãVä>F»��::vy÷G�F¯H¿İ´£��Æ(°N�m:ʺ�±�ã �ʸf\ñ@�å�I'äq�e\3®x �òÀ¤ò¸Û�2ò�ÅÈçã�qÅ��'fı#æÙ�çi²ÊÓ2ş7^@Kü� D?I×ÉyîÊzÆû�[{�ª}@ñL× [Öc2í�Ú'÷#z��Ùşgo��ğ# W�¿M�T$ÚZçzŞõ=ÖÏ+lYÏjõ>Gõ²6�ıË?Áv D ª�'RDÖ3bިbÙ×vz-MWmy°kÚI�{ñÆK¬Æ��"ÌìŞnÛB(�LŞ�´ÉG@¹- \�Åi�»mõÀhã�Õ�¯�W�+Ë�¢İHK÷3ֹѱdUğ Ö�°÷Áê £�zݨr$Û�"�:}1K÷Ö¸ã§�Z´ÃÌ�qŞH×�ÀÈf(¯ï/-¼j+pnµ£¼/ºm:Ê}<Ã2 ÌåPæôK�5�æ]�"@Y£#V�+�(ÅLxk��5:b¥¸�R<Á�·F@Y£#V�+�(ÅLxk��5:b¥¸�R<Á�·F@Y£ã��···÷#Çûø�W>�%_Nğ(¡��0)¸�O@É�_ÿ|�Á úø ªï)/Ó:K����IEND®B`�

AYnı hatayı bendede weerdi...

+1

04-06-2007 07:32
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
asktabiri
Üye

Son arkadaşların aldıgı hatayı bende aldım resimler görünmüyor forumun kendi similies de görünmüyorne yapmam lazım ?

04-06-2007 08:12
Auistin
Acemi Üye
**

phpbb deki gibi büyük resim küçük olarak gelse sonra boyutlansa

05-06-2007 01:59
Aysah1t
HiperMember

Karma Puanı: 1

Sorunsuz sürüm türkçe

Yazan : Cipher
Türkçe Çeviri : Lose
Türkçe Anlatım : Lose
Zorluk Seviyesi : Çok Kolay
Download : http://uploaded.to/?id=f2ugd3

Plugin in amacı sayfanızda yayınladığınız resimlere otomatik boyut vermektir , kullanımı çok basittir , gerekli yerler tarafımdan Türkçe'ye çevrilmiş durumdadır.

inc/plugins altına ekte bulunan dosyamızı atıp , admin kp > board settings > plugin manager > Image resizer <<active>> diyoruz daha sonra admin kp > board settings > change > Image resizer <<go>> diyip gerekli ayarlamaları yapıyoruz , daha sonra submit changes diyerek aktif ediyoruz, hepsi bukadar hayırlı olsun

06-06-2007 06:59
KeTcHaP
Ben Yeni Üye Değilim

saol Aysah1t verdiğin boyutlandırıcıyı arıyordum bende daha önce vardı bu forumda ama silinmiş sanırım çok saol kurudjm işe yarıyor

07-06-2007 12:19
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
asktabiri
Üye

Alıntı:

Aysah1t Yazan:
Sorunsuz sürüm türkçe

Plugin in amacı sayfanızda yayınladığınız resimlere otomatik boyut vermektir , kullanımı çok basittir , gerekli yerler tarafımdan Türkçe'ye çevrilmiş durumdadır.

inc/plugins altına ekte bulunan dosyamızı atıp , admin kp > board settings > plugin manager > Image resizer <<active>> diyoruz daha sonra admin kp > board settings > change > Image resizer <<go>> diyip gerekli ayarlamaları yapıyoruz , daha sonra submit changes diyerek aktif ediyoruz, hepsi bukadar hayırlı olsun

çok tşkler Sayın Arkadaşım

07-06-2007 03:04
Sehzade57
Üye

Karma Puanı: -1

Aysah1t Yazan:
Sorunsuz sürüm türkçe

kardes dedıgın herseyı yapdım aktif de ettim ama resimlerde bi degisiklik yok eski...Calısmadı yani:S

12-06-2007 03:33
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars