Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Renklibir.com | Hediye Sitesi
Yazar Mesaj
farux123
maxoyun.info

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 1
Renklibir.com | Hediye Sitesi

Arkadaşlar bugün nette takılırken renklibir.com diye bir site gördüm.Herşeyi deniyoruz birde bunu deneyelim dedim.Üye oldum bende.Sitedeki anketlerden,reklamlardan vs. tıklayarak puan topluyorsunuz.Anket sınırı var ben mesela bugün 735 puan topladım bugün.1 ayda 735 x 30 = 22050 puan eder ve bu puana o siteden birşey alınabiliyor.şu anda 5735 puanım var.Benim ref'imle üye olursanız ikimizde 100 er puan kazanacağız.Denemekte fayda var.Günde 6-7 saat nette olanımız var denesekte vakit kaybı olacağını sanmıyorum Gülücük

REF ' li

REF ' siz

İki türlüde link verdim.Kolay gelsin Gülücük

En son düzenleme: 25-02-2008 09:13 farux123.

25-02-2008 09:10
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
FaRuKuZaM
TürkiyeCep.Com

Karma Puanı: 2
RE: Renklibir.com | Hediye Sitesi

farux123 Yazan:
Arkadaşlar bugün nette takılırken renklibir.com diye bir site gördüm.Herşeyi deniyoruz birde bunu deneyelim dedim.Üye oldum bende.Sitedeki anketlerden,reklamlardan vs. tıklayarak puan topluyorsunuz.Anket sınırı var ben mesela bugün 735 puan topladım bugün.1 ayda 735 x 30 = 22050 puan eder ve bu puana o siteden birşey alınabiliyor.şu anda 5735 puanım var.Benim ref'imle üye olursanız ikimizde 100 er puan kazanacağız.Denemekte fayda var.Günde 6-7 saat nette olanımız var denesekte vakit kaybı olacağını sanmıyorum Gülücük

REF ' li

REF ' siz

İki türlüde link verdim.Kolay gelsin Gülücük

vay siteyi yeni mi duydun :D

iyi site ama beni bir süre sonra bıktırdı zaten açık arttırma da millet yüzbinlerce puan veriyor bişi almak zorlaştı ama sitede 5 gün ücretsiz reklam yapabiliyorsunuz kesinlikle deneyin 5 günlüğüne de olsa günlük bikaç yüz kişi geliyor Bravo

25-02-2008 09:17
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
renklibircom
Yeni Üye
*

Karma Puanı: 0
RE: Renklibir.com | Hediye Sitesi

Hediye sitesi olarak tanıtımı yapılan site için söylenecek tek söz var: Dolandırıcılık. Sözü edilen hediye ve veya numunelerden en ilkeli için bile ilgili firmayı telefonla bir arar mısınız? Alacağınız yanıt benim bu site için neden böyle bir nitelemede bulunduğumu açıklamaya yetecektir. Bence zamanınıza yazık.

07-03-2008 07:03
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars