Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Rapid Yeni Nesil Dosya İndirme
Yazar Mesaj
Sir_Night
МйББ Поддержка Турция

Grup: Moderatör
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 4
RE: Rapid Yeni Nesil Dosya İndirme

ben nefret ediyorum bu rapidden...millet ısrarla rapid kullanıo...ondan daha güzel upload siteleri var bence ama herkesin görüşü başka tabiki...

30-04-2008 11:19
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Alfa
Mybb

Grup: Üye
Karma Puanı: 13

themem Yazan:

Alfa Yazan:
son iki resimi anlamak zor çoğunda kedi veya köpekler ters duruyo Gülücük

İstedikleri kedi, yada köpek cinsini koysunlar :D Her pozisyonunda ayırt ederim hepsini sorun degil :D
Bulamassanız ekleyin konuya, ben soyliyim size Zuha

hep destek tam destek yani Bravo

01-05-2008 12:07
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Batur
Admin

Grup: Admin
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 51

ben rapidin bu uygulamaya geçtiği ilk günden beri rahatlıkla indiriyorum. Sadece biraz dikkatli bakmanız lazım resme. Rapid bunu botardan korunmaktan ziyade premium üyeliğe sevketmek için yaptı bu arada.

Gerisi hikaye. Adamlar program yapmışlar bir tane, istediğin program, fil, müzik vs ne ise ismini yazıyorsun sana rapid linkini buluyor. Bottan korusa ne yazar Gülücük

Programı istemeyin, program arşivim belediye çöplüğünden berbat, bulamam herhalde.. Gülücük

01-05-2008 12:38
Alfa
Mybb

Karma Puanı: 13

Batur Yazan:
ben rapidin bu uygulamaya geçtiği ilk günden beri rahatlıkla indiriyorum. Sadece biraz dikkatli bakmanız lazım resme. Rapid bunu botardan korunmaktan ziyade premium üyeliğe sevketmek için yaptı bu arada.

Gerisi hikaye. Adamlar program yapmışlar bir tane, istediğin program, fil, müzik vs ne ise ismini yazıyorsun sana rapid linkini buluyor. Bottan korusa ne yazar Gülücük

Programı istemeyin, program arşivim belediye çöplüğünden berbat, bulamam herhalde.. Gülücük

bulursan koyarsın canın sağolsun Gülücük

01-05-2008 12:51
askral
..:: Alemin Kralı ::..

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0

Lanet olsun rapidin kedicik sevgisine Zuha:P:D:D

01-05-2008 11:49
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak