Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Konu Kilitli  Konuyu Gönder 
Sayfa (14): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
r10.net seo yarışmasına katıldım
Yazar Mesaj
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 13
r10.net seo yarışmasına katıldım

Bir süredir araştırma yapmakta olduğum ve çalışmalar yaptığım seo konusunda açılmış olan bu yarışmaya geçte olsa katılmaya karar verdim. Bu tür bir yarışmada iddialı olabilmek için oldukça hummalı (doğru yazdım umarım) bir çalışma yapmak gerekiyor.

Ben şimdiden plan ve projemi hazırladım bu konuda. Ve planımdaki sanırım en önemli kısım sizleri yani MyBBDestek üyelerini ilgilendiriyor. Nedenini hemen açıklayayım. Tüm MyBBDestek üyelerinden sitelerine bu yarışma için koyacağım linki eklemelerini rica ediyorum. Böylece toplamam gereken backlinklerin çoğunluğu karşılamam mümkün olacak. Bir isteğimde bu linklerin karşılıksız olması. Ama bu olayın direk olarak şimdi siteye link verenlere bir yararı olacak. Yarışma bittikten sonra PRsi yükselmiş olan yarışma için hazırladığım siteden yarışma için siteye link vermiş tüm sitelerin linklerini ekleyeceğim. Böylece verdiğinizden fazlasını almış olacaksınız.

Ayrıca yarışma bitene kadar kendimce şöyle bir uygulamaya gitmeye karar verdim. Soru veya sorununuz varsa ve açtığınız konuya benim yanıt vermemi istiyorsanız öncelikle yarışma için olan linki sitenize ekledikten sonra bana linki eklediğiniz ve forumda açtığınız konunun linkini bildiren bir özel mesaj atacaksınız. Bende gördüğüm an konuya cevabı vereceğim. Bu uygulamayı yarışma bitene kadar uygulayacağım. Ayrıca şunuda belirteyim kimseye kalkıp tema yapamam ya da beni aşan bir konuda net cevap vereceğim garantisini veremem. Ancak elimden gelen yardımı bugüne kadar nasıl yaptıysam bundan sonra da yaparım.

Linki sitesine ekleyenler lütfen bu konuya linki hangi siteye eklediklerini yazsınlar. Böylece ben ne kadar link aldığımı görebileyim ve yarışma bittikten bu sitelere link verebileyim.

Aşağıda eklemeniz gereken linkin kodlarını veriyorum. Bu kodları olduğu gibi sitenize ekleyiniz.

Kod:
<a href="http://seo-r10net-kuresel-isinmaya-hayir-seo-yarismasi.mybbdestek.com/" target="_blank" title="r10net-kuresel-isinmaya-hayir-seo-yarismasi">www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması</a>

15-09-2007 11:09
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Swlweb
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Karma Puanı: 1
Cvp: r10.net seo yarışmasına katıldım

Hayırlı uğurlu olsun arno inşallah derece girebilirsin söylediğin gibi biraz geç katılmışsın ne demişler geç olsun güç olmasın :D istersen pr2 bir sitem var ekleyebilirim (:

15-09-2007 11:20
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Arno
Kurucu

Seo yaparken en önemli etkenlerin başında backlink geliyor. Bu sebeple ne kadar çok backlink alırsam o kadar iyi. Aslında o kadar iyi değil ama bu tür bir yarışmada backlink sayısının fazla olması iyidir. Beni destekleyen ve destekleyecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim...

15-09-2007 11:40
MiCROP
Miq™ is Offline

Karma Puanı: 3

Bende ekledim. Herkezin karşılık beklemeden yapması gereken birşey. Yeterli Katılım olur İnşallah.

15-09-2007 11:50
Goal!
WwW.ForumGOAL.CoM

Karma Puanı: 2

bende ekleyebilirdim fakat sitem hacklendi Üzgün
konu açtım bi bakarmısınız acaba? sitem düzelince eklereim...

15-09-2007 11:53
tamupro Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

burada önemli olan link değilmi yani

<a href="http://seo-r10net-kuresel-isinmaya-hayir-seo-yarismasi.mybbdestek.com/" target="_blank" title="r10net-kuresel-isinmaya-hayir-seo-yarismasi">.</a>bu kodu koysak aynı sonuç alınırmı

15-09-2007 11:56
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
Arno
Kurucu

Burda önemli olan linki arama yapılacak kelimeden almak. Yani . ile aldığım link beni googleda yarışma için aratılacak olan kelimede sıra atlatmaya yetmeyecektir. Sadece link olsaydı bizde bu kadar uzatmazdık zaten!

Ayrıca tamupro imzan biraz kısa olmuş biraz daha uzat istersen onu böyle kısa kalırsa seni banlamak zorunda kalabilirim yani!...

15-09-2007 12:02
Goal!
WwW.ForumGOAL.CoM

Karma Puanı: 2

http://WwW.ForumGOAL.CoM

Başarılar Dilerim...Güzel

En son düzenleme: 15-09-2007 12:44 Goal!.

15-09-2007 12:17
Sayfa (14): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb