Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
Profesyonel Postçu Arayanlara (Adult-Program-Ödev vb.) Her Bütçeye Uygun...
Yazar Mesaj
cago
Yeni Üye
*

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Profesyonel Postçu Arayanlara (Adult-Program-Ödev vb.) Her Bütçeye Uygun...

Merhaba arkadaşlar
Sitelerine aşağıda belirttiğim gibi değişik türde konu açılmasını isteyen arkadaşlar burdan,PM yada MSN yoluyla bana ulaşabilirler.

Konularınız ekip tarafından kısa sürede açılacaktır.

Not:Ücretin nakit yoluyla yapılması tercihimizdir. Fakat domain, rapidshare gibi değişik ödeme şekillerini tercih ediyorsanız da değerlendirilir.

100 konu = 5 ytl
250 konu = 12,5 ytl
500 konu = 25 ytl
1000 konu= 50 ytl
2500 konu= 115 ytl
5000 konu= 200 ytl
Pazarlık payı her zaman vardır

Adult- MSN-Şarkı Sözü-Program-Video(YT)-Tarih-Sağlık-Ödev vb. sitelere konu açılabilir arşiv sınırlamamız yoktur, ister bize bırakın isterseniz de istediğiniz siteden konu çekebiliriz.

Video,Mp3 vs. Uploadlar istediğiniz upload sitesine yapılır, Fiyatlar için başvurunuz.

Konular tek kişi tarafından açılmayacagı için diğer kişilerden daha hızlı bir şekilde konularınızın açılacağını temin edebiliriz.

Akbank ve Yapı Kredi Hesapları Mevcuttur.
Ulaşım:
caginsan@gmail.com
ve PM

son 3 referans
http://www.cep-x.com
http://www.otomobilnet.com
http://www.webhatti.com

En son düzenleme: 26-12-2007 10:47 cago.

23-11-2007 01:33
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
BJKworld
Abone Üye

Cvp: Profesyonel Postçu Arayanlara (Adult-Program-Ödev vb.) Her Bütçeye Uygun...

no comment...

23-11-2007 01:35
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
exportal
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 6
Cvp: Profesyonel Postçu Arayanlara (Adult-Program-Ödev vb.) Her Bütçeye Uygun...

onun yerine db satın alın derim..

23-11-2007 01:37
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Dedektif
Super Moderatör

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 8

Ücretleri bu bölümde değil özel mesaj yolu ile ilgili kişilerin isteği doğrultusunda belirtmelisiniz.

KİLİT + ÇÖP

23-11-2007 01:55
OGtr
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 1

Dedektif Yazan:
Ücretleri bu bölümde değil özel mesaj yolu ile ilgili kişilerin isteği doğrultusunda belirtmelisiniz.

KİLİT + ÇÖP

Konu ücretli destek bölümüne taşındı.
Fiyatlar uygun ihtiyacım olsaydı siteme 1000 konu açtırırdım 50 ytl hiç bişey değil.

exportal Yazan:
onun yerine db satın alın derim..

postçuluk ile db satın almak arasında ki ilişkiyi anlamadım.

En son düzenleme: 23-11-2007 02:23 OGtr.

23-11-2007 02:18
cago
Yeni Üye
*

arkadaş heralde sitenize postçu alacagınıza bi yerden db integre edin demek istedi ama bunu yaptırmak için birinci db alcaksınız benden daha ucuza olur ama db yi ya sitenizi sıfırlayıp onu kullanacaksınız yada kendinizinkine ekleyeceksiniz
2. yöntem çok zor bunu yapmak için kodlarla aranızın iyi olması lazım ve sorunlu bi yöntem ben sitede db error almanız olası bazı konularda
kendinizi riske atacagınıza bu ucuz yöntemi tercih edebilrsiniz.
paraya sıkışık olmasam bu işi yapmazdım zaten
ayrıca OGtr teşekkürler konuyu taşıdığın için

23-11-2007 08:17
FunFreeForum Ban!!
funfreeforum.com

Grup: Banlanmış

arkadaslar bence rss haber plugini kurun baya bi rss link veriyim size günde 800-900 konu açıyor örn:funfreeforum.com mesela şimdi baktın bugün 881 mesaj

23-11-2007 08:38
cago
Yeni Üye
*

anladım arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsunuz bende tavsiye ederim eğer kod bilginizi kullanarak rss deki konunun tamamını yayınlataiblirseniz çünkü vbulletinde devamı diip anasiteye yönleniyor..
ama konuyu bu kadar saptırıp bi anlamda müşteri çalmanız bölüm kurallarına aykırı olması gerekiyor
konu 0 cevaplı olsa daha memnun olurdum açıkçası!;)

23-11-2007 08:42
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars