Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
pr1 site ve herkesle link degişimi..
Yazar Mesaj
ßYuNuS61 Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
RE: pr1 site ve herkesle link degişimi..

[emir Yazan:
]
<a href="http://www.paylasimulkesi.com" title="Awbs Tema,Awbs tema indirFrAgman,Cs,Counter,Film" target="_blank">Awbs Tema</a>

Ekledikten Sonra ghostrider_182@hotmail.com adresine mail atarsan yada ekleyip bilgilendirirsen memnun olurum...

sen önce adam olmayı ögren o zaman degiştiririz. küfür etmek neymiş göstericem sana
@c£ngizci_gökh@n linkiniz eklenmiştir.

09-05-2008 10:37
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
c£ngizci_gökh@n
Üye

Grup: Üye
Karma Puanı: 1

linkin silinmiştir sende silersen iyi olur. kaç gündür açılmayan site üstelik google da bile yok neyse sil gitsin :S

12-05-2008 11:33
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
ßYuNuS61 Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

c£ngizci_gökh@n Yazan:
linkin silinmiştir sende silersen iyi olur. kaç gündür açılmayan site üstelik google da bile yok neyse sil gitsin :S

sildim gitti.. kaç gündür acılmaayn dediigin site pr1 ve senin domainden daha yaşlı.. nixcon'un kapandıgınıda unutma müşterilerine 3 gün önceden haber verdiler

En son düzenleme: 12-05-2008 12:19 ßYuNuS61.

12-05-2008 12:18
[emir]
Acemi Üye
**

Grup: Üye
Karma Puanı: 0

bak Sayın arkadaşım ben adamına göre adamım bunu aklına sok delikanlı ol delikanlı gibi davranalım neyi göstereceksen göster görelim hani derler ya çakal dostum olacağına delikanlı düşmanım olsun o durum misali elinden gelenide ardına koyma

14-05-2008 09:59
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (3): « İlk < Önceki 1 2 [3] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars