c.stone hatayı nerde alıyorsun doğru kurduğuna eminmisin ben test ediyorum yayınlarken herhangi bir hata almadım ?
hatayı plungi aç dedim mi pluing yöneticisinde alıyorum!! sonra sayfayı yeniliyorum pluing hala kapalı dogru şekilde kurdugumdan eminim tekrar tekrar okudum en az 7 kere kontrol ettim!
c.stone, contrayla bu plugini çevirmeden önce localhostta kurup denedik. Sende çalışmamasının sebebi dosyaların biraz karmaşık olması ve bundan dolayı doğru yere atamama hataları olabileceği. Tüm dosyaları doğru yerlere attığından emin ol.
can eminim ondan diğer sitemede kurdum contradan haber bekliyorum bugün bakacam dedi ama akşama bakar herhalde! ama dediğim gibi dogru kurdugumdan eminim plıung çıkıyo aç diyorum açmıyor :S
MySQL error: 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'T NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `page` TEXT NOT NULL , `title` TEXT NOT NU' at line 3
Query: CREATE TABLE `mybb_pages` ( `id` INT T NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `page` TEXT NOT NULL , `title` TEXT NOT NULL , `content` TEXT NOT NULL , `permissions` TEXT NOT NULL , `active` TEXT NOT NULL , `use_table` TEXT NOT NULL )