Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Sayfa (5): « İlk < Önceki 1 [2] 3 4 5 Sonraki > En Son »
Özel Sayfalar Plugini 1.0
Yazar Mesaj
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 40
Cvp: Özel Sayfalar Plugini 1.0

xerhanx Yazan:
süper plugin ;) çok işime yarayacak ;) ancak link nasıl olacak mesela deneme adlı sayfa açtım linki ne olacak?

http://www.siteadi.com/pages.php?page=deneme -- "deneme" yerine senin sayfaya vermiş olduğun ad gelecek...

c.stone hatayı nerde alıyorsun doğru kurduğuna eminmisin ben test ediyorum yayınlarken herhangi bir hata almadım ?

SEOTurkey.Net - SEO Teknikleri, İpuçları, Makaleler

SEOTurkey.Net - SEO

En son düzenleme: 26-07-2007 11:38 PM C0n+r@.

26-07-2007 11:38 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
c.stone
www.kalicido.com

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 0

C0n+r@ Yazan:
c.stone hatayı nerde alıyorsun doğru kurduğuna eminmisin ben test ediyorum yayınlarken herhangi bir hata almadım ?

hatayı plungi aç dedim mi pluing yöneticisinde alıyorum!! sonra sayfayı yeniliyorum pluing hala kapalı dogru şekilde kurdugumdan eminim tekrar tekrar okudum en az 7 kere kontrol ettim!

Kalıcı Dostlukların Mekanı - Forum K@licid0
http://www.kalicido.com
26-07-2007 11:47 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AoRGuN
Alfo - Turkish RAP

Grup: Admin
Karma Puanı: 28

Tek kelimeyle süper! Yarın kuruyorum Gülücük

if (use($mybb_1_4)) cry();

Kişisel Blogum, Hakkımda Her şey, TIKLA!
Video İzle... Yorumunu Oku... Yorumla...
BlogEkstra | Blog Destek | Blogspot, Blogcu...
BloggerDestek

26-07-2007 11:48 PM
c.stone
www.kalicido.com

AoRGuN Yazan:
Tek kelimeyle süper! Yarın kuruyorum Gülücük

ben kurdum ama çalıştıramıyorum Gülücük contra halledilecek bi hastalık mı bende ki Gülücük

26-07-2007 11:52 PM
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 40

:D Bir domain'ime forum kuruyorum bunun için biraz bekleticem ama yardımcı olacağım ...

SEOTurkey.Net - SEO Teknikleri, İpuçları, Makaleler

SEOTurkey.Net - SEO

26-07-2007 11:55 PM
CanCoNTi
(OKS)

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 29

c.stone, contrayla bu plugini çevirmeden önce localhostta kurup denedik. Sende çalışmamasının sebebi dosyaların biraz karmaşık olması ve bundan dolayı doğru yere atamama hataları olabileceği. Tüm dosyaları doğru yerlere attığından emin ol.

27-07-2007 10:17 AM
c.stone
www.kalicido.com

can eminim ondan diğer sitemede kurdum contradan haber bekliyorum bugün bakacam dedi ama akşama bakar herhalde! ama dediğim gibi dogru kurdugumdan eminim plıung çıkıyo aç diyorum açmıyor :S

27-07-2007 04:27 PM
ForeverCeo
PanoForum.Com

Statü: Çevrimdışı

Bu ne hatası :(

MySQL error: 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'T NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `page` TEXT NOT NULL , `title` TEXT NOT NU' at line 3
Query: CREATE TABLE `mybb_pages` ( `id` INT T NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `page` TEXT NOT NULL , `title` TEXT NOT NULL , `content` TEXT NOT NULL , `permissions` TEXT NOT NULL , `active` TEXT NOT NULL , `use_table` TEXT NOT NULL )

28-07-2007 12:06 AM
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle