Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (7): « İlk < Önceki 1 [2] 3 4 5 6 Sonraki > En Son »
Orange - Black Theme | vB styLe !
Yazar Mesaj
devil
wWw.WeBGeNCliK.cOm

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Cvp: Orange - Black Theme | vB styLe !

dostum haklısında bu renklerın uyumunu olusturmakt bı marıfet onuda dusun

15-12-2006 01:11
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TuRGuT~ Ban!!
нüzüи...

Grup: Banlanmış

x_files Yazan:
ya kusura bakmayın ama bune ya adamlar gunde 10 tane tema koyuyo yaptım dıye tema yapmak bu mudur.ADAM TEMADAKİ LOGOYU DEGISTIRSE YENI TEMA DIYO insaf ya sizde o superr diyosunuz kı samımıyetınıze ınanmıyrm .farklı bı tasarım mı var bu arkadasların temasında anlamıyrm kı bos yere konu acıyolar

vB'den çeviriyorsak, butonları da vb'den almıyoruz, butonları kendim yapıyorum + bütün arkaplanlar vs. mybb'ye uymuyor, ben kendim photoshop'ta düzenleyerek koyuyorum temaya onları...

Ek olarak kimse sana gel de benim temalarıma muhteşem de demiyor ve burda herkes özgür düşünür, istediği yorumu yapar... Polemik oluşturmak için yorum yazmayın, yorumunuzun amacı belli...

Son olarak da benim temalarımı kullanmak zorunda değilsiniz !

Edit: Şablonları unutmuşum.. Çoğu şablon da kendi yapımım... Umarım anlatabilmişimdir !

En son düzenleme: 16-12-2006 11:37 TuRGuT~.

16-12-2006 11:30
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AoRGuN
Blogger =P

Grup: Admin
Karma Puanı: 10

x_files seni bu temayı kullan diye zorlayan yok!

16-12-2006 11:54
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
@ntijen Ban!!
Üye

tema süper yaw bi kaç sorunu halledince buna tamamen gecicem eskisine 1,5 ay ugrastım güzelleştirmek için ama bunu görünce :D:D arada sırada değişklik ii olur zuhaha tskrler turgut

22-12-2006 12:08
texasli
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 1

x_files Yazan:
ya kusura bakmayın ama bune ya adamlar gunde 10 tane tema koyuyo yaptım dıye tema yapmak bu mudur.ADAM TEMADAKİ LOGOYU DEGISTIRSE YENI TEMA DIYO insaf ya sizde  o superr diyosunuz kı samımıyetınıze ınanmıyrm .farklı bı tasarım mı var bu arkadasların temasında anlamıyrm kı bos yere konu acıyolar

madem bu kadar iddialisin buyur calismlarini göster baskalrinin temlarina laf atacagina adama gene emek gösterip biseyler yapiyo sende kalkmissin bu emge saygisizlik yapiyosun tema yapmak basitmide böyle konusuyosun hadi bakalim seni bekliyorum iddiali arkadsim göster calismlarin...

22-12-2006 12:31
Aftermath
ERG

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4

en arka background [ siyah olan yer ] kategori isimlerinin yazdığı yerin backgroundu [ gri ] gibi olsaymışş 2 kat daha güzel olurmuş ama bu haliylede gayet güzel eline sağlık Sayın Arkadaşım.. satellite temanı kullanıodum şimdi bunamı geçsem die düşünüom :D .. yaw biras yawaş ol :D ...

22-12-2006 12:52
TuRGuT~ Ban!!
нüzüи...

:D:D Bizde seçenek çok :D:D

26-12-2006 07:15
@ntijen Ban!!
Üye

css den değiştirsene baq benimkine http://www.forumne.com

he bu arada turgut su footer kodunu versene bi yaw yanlıslıkla silmişimde:S ayıp etmeyelim sana

26-12-2006 09:45
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb