Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Niçin MyBB
Yazar Mesaj
NeT
MyBBDestek Çok NeT

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 9
RE: Niçin MyBB

IPB de görünüşü güzel değil yalnız ;)

15-03-2007 07:15
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
arambrusk
Üye

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0

bende öncelikle lisans sorunu yaratmadıkları için seçtim.
ikinciside vbluu dışında scriptleri ve özellikle admin paneline baktıgımda en gelişmiş panele sahip.
ve bunu bütün samimiyetimle belirtmek istiyorum. bu belki benim için en önemli faktör oldu.
http://www.mybbdestek.com sitesinin verdigi gerçekçi ve yardımsever destegiydi.
bu noktada admin, yönetici ve bütün mybbdestek ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
bu gün destek sitelerine baktıgımızda (bütün scriptler için) beni ençok burası sevindirdi.
en önemli özelliği ise arkadaşların çözüm için fikirler üretmesi ve çözüm bulması.
çözüm bulunamasada ordaki ilgi herşeye deger.

kısacası mybb ile kurdugum ve birçok konu ve üyeye sahip sitem gitti ama ben mybbdestek ailesi yüzünden yine mybb kurdum:D:D yoksa kesin vbluu alırdım. teşekkürler herkese ve saygılar.......

16-03-2007 08:42
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Alfa
MyBuLLetinBoard

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 20

Niçin MyBB bunun için sayfalar yetmez en başta süper destek var sonra ücretsiz kullanımı kolay daha binlerce sebeb vardır belki :D :D

17-05-2008 02:22
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb