Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Konu Kilitli  Konuyu Gönder 
Sayfa (4): « İlk [1] 2 3 4 Sonraki > En Son »
Ne Çok Destek Sitesi Var
Yazar Mesaj
GececiSezgin Ban!!
BlueHayat.Com Çoşalım Hade :)

Grup: Banlanmış
Statü: Çevrimdışı
Ne Çok Destek Sitesi Var

Bu Günlerde Az mybb Bilen Destek Sitesinin Paketini İndirip İki Edit Çekip Kendi Çevirimi Yapdım Deyip Destek Sitesi Açdığını Görüyorum 3 Domain Gördüm Şu Ana Kadar Dasıda Çıkar Tek Demek İstediğim Şey Bari Bi Destek Siteniz Olsun İstiyorsunuz Domainleri Buraya Yönlendirin Bari Bi İşe yarasınlar Kendinizin kaldırabileceğinizi Sanmıyorum Bırakında İşini İşi Bilenler Yapsın Okadar Destek Sitem Olmasını İstiyorsanız Ziyaretci Defteri Gibi Scriptler İçin Yapın Madem Ben Domain Alabilseydim Ziyaretci Defteri İçin Yapacakdım Valla AmA Mybb İçin Çok Saçma Zaten Çok Güzel Bir Destek Sitesi Var

İsterseniz Konuyu kilitleyin Sadece Düşüncelerimi yazıyorum Ben

Selametle GececiSezgin Gülücük

?
05-05-2008 06:04
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
cepringir
www.cepringir.com

Grup: Üye
Karma Puanı: 0
RE: Ne Çok Destek Sitesi Var

pek bi şey çıkaramadım yazınızdan bu siteyi yerdiniz mi yücelttiniz mi ama emin olun ki eğer açtığınız bir konuya bir sorununuza birkaç dakika içinde cevap alabiliyorsanız o site iyi bir destek sitesidir..Hem madem o kadar kolay biz alırız size domaini :D siz açın yeter ki :D Ben de sadece düşüncelerimi yazıyorum...

05-05-2008 06:10
okankrms
Abone Üye

Karma Puanı: 2

dediğin çok doğru ama markalardan şaşmamak lazım doğru bilgi için...

05-05-2008 06:29
ToKoBa
Üye

Karma Puanı: 0

Çok olması rekabet için iyidir aslında. Asıl olması gereken en az 5-10 sitenin en hızlı ve en doğru desteği vermek için birbirleriyle kavga etmeden yarışmasıdır. Yoksa burada iki büyük site var. Onlar da bir ara kendi arasında kavga ediyordu sanırım uzun süredir o olaylar da bitti. Aynası iştir insanın demişler.

05-05-2008 06:58
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul
GececiSezgin Ban!!

cepringir Yazan:
pek bi şey çıkaramadım yazınızdan bu siteyi yerdiniz mi yücelttiniz mi ama emin olun ki eğer açtığınız bir konuya bir sorununuza birkaç dakika içinde cevap alabiliyorsanız o site iyi bir destek sitesidir..Hem madem o kadar kolay biz alırız size domaini :D siz açın yeter ki :D Ben de sadece düşüncelerimi yazıyorum...

Sen Bana Ne Alacan Sayın Arkadaşım Ben Burayı Darul Acize Demedim Sadece Millet Çeviri Yapmak İle Destek Sitesi Kurabileceklerini Sanıyorlar Demek İstedim yada Eğer Destek Sitesi Açaksanız Madem Php Biliyorsun Mybb Destek Sitesi Açdığına Göre Aç Başka Bir Script İçin Millete Faydan olsun demek İstedim Sadece .....

ToKoBa Yazan:
Çok olması rekabet için iyidir aslında. Asıl olması gereken en az 5-10 sitenin en hızlı ve en doğru desteği vermek için birbirleriyle kavga etmeden yarışmasıdır. Yoksa burada iki büyük site var. Onlar da bir ara kendi arasında kavga ediyordu sanırım uzun süredir o olaylar da bitti. Aynası iştir insanın demişler.

Bende Doğru kaynak Doğru mekan da Bişi Demiyorum

?

En son düzenleme: 05-05-2008 07:00 GececiSezgin.

05-05-2008 06:59
Aftermath
ERG

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4

ben bi kaç kez yavru md kurmayı düşünmüştüm ama kimseye sölememiştim tamamen mybbdesteğe bağlı bir çok linki mybbdesteğe bağlı bi site kurmayı düşünüyodum daha acemilerden oluşan sadece destek olayını bölüşecek - hafifletecek bi site olarak =) tamamen hayır işi olarak yani =) kısmet...

En son düzenleme: 05-05-2008 07:08 Aftermath.

05-05-2008 07:07
Gang$ta
bhdr.bilader.com

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 9

2 büyük yok arkadaslar tek büyük var ;)

!
05-05-2008 07:07
GececiSezgin Ban!!

Aftermath Yazan:
ben bi kaç kez yavru md kurmayı düşünmüştüm ama kimseye sölememiştim tamamen mybbdesteğe bağlı bir çok linki mybbdesteğe bağlı bi site kurmayı düşünüyodum daha acemilerden oluşan sadece destek olayını bölüşecek - hafifletecek bi site olarak =) tamamen hayır işi olarak yani =) kısmet...

makale gibi içerik için olabilri belki ama yani millet direk md ye kafa tutmaya çalışıyor.

Gang$ta Yazan:
2 büyük yok arkadaslar tek büyük var ;)

Google Seçdi Büyüğünü Tartışılacak konu Değil

?
05-05-2008 07:11
Sayfa (4): « İlk [1] 2 3 4 Sonraki > En Son »
Konu Kilitli  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars